Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
ODPOWIEDZ
  • 380 / 89 / 0
Tak som już amanity 😀
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 1924 / 183 / 0
@polymerase, ja jescze żadnej nie znalazłem, ale szukałem tylko w lesie gdzie na ogół mało grzybów jest.
Take DXM and Be Happy
  • 2534 / 594 / 0
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / 12 / 0
Są krasnale. Nie szukajcie w lasach tylko na piaszczystych, wilgotnych wrzosowiskach porośniętych brzózkami i osikami. Najlepiej przy dołkach z woda. Widziałem sporo już podeschniętych i zwiędniętych.
  • 2534 / 594 / 0
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3442 / 715 / 9
Ej spoko ale wrzucajcie tu foty żeby było widać.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2534 / 594 / 0
Wyskoczył mi komunikat,że za duży plik :/
  • 365 / 115 / 0
Sezon grzybowy powoli rusza i będę znowu szukał Amanit. Myślę, że końcem sierpnia już się pojawią, może nawet wcześniej, bo inna pogoda w tym roku.
  • 54 / 12 / 0
W ubiegłym roku pierwsze AM znalazłem w brzózkach 20 sierpnia niektóre z nich już przejrzałe. Od 10 sierpnia można już zacząć się rozglądać. Rzadkie laski brzozowe na wilgotnych wrzosowiskach tam spotykałem najwcześniej.
  • 87 / 15 / 0
To myślicie, że w ten weekend nie ma co się wybierać?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.