ODPOWIEDZ
  • 2484 / 509 / 0
08 stycznia 2025PsychoDMT pisze:
A ona na to "ale ja lubię zapach twojego potu". To była jedna z najobrzydliwszych rzeczy jakie od niej usłyszałem. To była jednak krejzolka.
Z całym szacunkiem, ale co Ty pierdolisz. To jest zdrowy i pozytywny znak. Jeżeli kobieta uwielbia naturalny zapach swojego mężczyzny oznacza to, że szczerze jest z nim związana.

Naprawdę przerażające jak mamy wyprane głowy przez media i popkulturę, wszędzie jesteśmy bombardowani reklamami mówiącymi, że jeżeli nie umyjesz się dzień i nie dopierdolisz antyperspirantu z aluminium to jesteś żulem a po tygodniu łapie Cię dżuma i trąd. Przykre.

Oczywiście sprawa wygląda zgoła inaczej w przypadku ćpunów, ja piszę o naturalnym stanie rzeczy, normalnych zapachach. Po stymulantach pot potrafi niemiłosiernie jebać i to bardzo szybko. Czasami po mocnej przygodzie z dysocjantami jest podobnie, to taki chemiczny zapach z nutami plastiku, antybiotyku i laboratorium. Na odstawce opio też potrafi być nieprzyjemnie, ale jest to raczej związane z noradrenaliną.

@SerioSergio Oczywiście zastosował hiperbolę, ale ma słuszność.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze:
Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 521 / 96 / 0
Najlepiej się myc codziennie chociaż raz, ale jak kto nie jest w ciągu 24/7 na krysztalkach to i raz na dwa dni będzie git. Perfumy tez dobrze mieć, zawsze lepiej ładnie pachnieć niż nie
:tabletki:
  • 250 / 42 / 3
Ja mam fajne perfumy, a mi ludzie mówią, że zbyt intensywne. Z reguły nie czuję perfum innych ludzi. Może mam po prostu słaby węch
  • 2897 / 237 / 0
08 stycznia 2025PsychoDMT pisze:
Codziennie prysznic musi być. Jak nie dba się o higienę psychiczną to chociaż ta fizyczna niech będzie pod kontrolą.
Dokładnie, prysznic wieczorem po pracy to naprawdę zajebista sprawa :) Często spędzam pod nim z 15 minut, a wodę ustawiam gdzieś na 70 stopni, tylko odkręcając gorącą odkręcam też zimną, a z czasem jak skóra się przyzwyczai do wyższej temperatury to przykręcam zimną aż do zera i wychodzę dosłownie czerwony spod prysznica. Ale takie "wygrzanie się" chyba nie jest zbyt zdrowe, raz-dwa razy w tygodniu starczy, reszta to normalny szybki prysznic.
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
  • 5766 / 1175 / 43
Panowie, do golenia używajmy damskich maszynek. są ostre jk jebana brzytwa,
Pewnie dlatego, że włosy na nogach i te łonowe wymagają mocniejszych ostrzy.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 529 / 113 / 0
Ja ostatnio w kryminale używałem jednorazówek. Wkurwia mnie to jak się pozacinam zawsze. Wyglądam jak ofiara przemocy domowej.
Tylko do kutasa używam innej, standardowej, bo brakuje mi akumulatora żeby całe to wszystko dogolić.
  • 507 / 191 / 1
Kryminał jest jaki jest tam jest specyficznie, ale niektórzy dają radę elegancko.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
ogólnie to jak ja czasem potrafie zyc jest ohydne i obrzydzające XDD ja sama się tym brzydzę często, jak np. wiem że przez długi czas jie wychodze z domu (nigdzie ani do szkoly ani z psem) to potrafie się nie myc dwa tygodnie, normalnie jak wychodzę codziennie praktycznie z domu to często myje się co jakieś 2/3 dni a włosów to w ogóle potrafie nie myc cały tydzień i chodzic z nimi takimi tłustymi że wyglądają jak mokre XDD i tak wiem że jest to naprawdę ohydne XD co do ubran to póki nie są brudne i nie śmierdzą tak że czuć w chuj to chodzę w tych samych na przemian i jak już zaczynają śmierdzieć lub mają plamy od potu itp to je wrzucam do prania, jedyne co zmieniam codziennie to jest bielizna. Natomiast jeśli chodzi o owłosienie na ciele to zawsze jestem ogolona na rękach nie wazne od pory roku, nogi gole raz w tygodniu w wakacje i jak chodzę w ubraniach odsłaniających nogi, miejsca intymne staram się golić też raz w tygodniu czasem zdarzy się że raz na 2 tygodnie, brwi też chociaż 2 razy w tygodniu sobie gole tym takim trymerem do brwi, tak samo z "wąsikiem" robię to plastrami do depilacji ale robię to tylko dlatego że mój byly mi zaczął to wypominac (podczas związku jeszcze) i no po prostu zaczęłam go golić, zęby myje minimum raz dziennie (albo rano albo wieczorem zależy od tego ile mam czasu z rana) I jedyna częścią która potrafie myc co 20 minut, lub po każdym dotknięciu np. jedzenia, wrócenia z dworu itp. to są rece XD mam na tym punkcie jakiś kurwa nie wiem ale jak tylko czuje ze moje ręce pachną inaczej niż zawsze (tak wącham swoje ręce XD) to od razu idę je myc tak samo po dotknięciu czegoś co pot3ncjalnie ubrudziło, zmieniło zapach lub np. że są one lepkie czy no w ogóle po prostu jakieś nie takie XD
  • 5 / 2 / 0
O pani.. Dwa tygodnie to bez chlania czy wąchania ścierwa apokalips nawet w zimę w bez ruchu. Na sodolu może znajdziesz amatorów kiszonego śledzia to jeszcze w kuchni patelnie umyje
  • 529 / 113 / 0
Czyli wychodzi na to, że faceci zaczynają być czystsi od bab? Dla dobra eksperymentu kto zostanie gejem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.

Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.