08 stycznia 2025PsychoDMT pisze: A ona na to "ale ja lubię zapach twojego potu". To była jedna z najobrzydliwszych rzeczy jakie od niej usłyszałem. To była jednak krejzolka.
Naprawdę przerażające jak mamy wyprane głowy przez media i popkulturę, wszędzie jesteśmy bombardowani reklamami mówiącymi, że jeżeli nie umyjesz się dzień i nie dopierdolisz antyperspirantu z aluminium to jesteś żulem a po tygodniu łapie Cię dżuma i trąd. Przykre.
Oczywiście sprawa wygląda zgoła inaczej w przypadku ćpunów, ja piszę o naturalnym stanie rzeczy, normalnych zapachach. Po stymulantach pot potrafi niemiłosiernie jebać i to bardzo szybko. Czasami po mocnej przygodzie z dysocjantami jest podobnie, to taki chemiczny zapach z nutami plastiku, antybiotyku i laboratorium. Na odstawce opio też potrafi być nieprzyjemnie, ale jest to raczej związane z noradrenaliną.
@SerioSergio Oczywiście zastosował hiperbolę, ale ma słuszność.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
08 stycznia 2025PsychoDMT pisze: Codziennie prysznic musi być. Jak nie dba się o higienę psychiczną to chociaż ta fizyczna niech będzie pod kontrolą.
Pewnie dlatego, że włosy na nogach i te łonowe wymagają mocniejszych ostrzy.
Tylko do kutasa używam innej, standardowej, bo brakuje mi akumulatora żeby całe to wszystko dogolić.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".