ODPOWIEDZ
  • 2405 / 491 / 0
wczorajPsychoDMT pisze:
A ona na to "ale ja lubię zapach twojego potu". To była jedna z najobrzydliwszych rzeczy jakie od niej usłyszałem. To była jednak krejzolka.
Z całym szacunkiem, ale co Ty pierdolisz. To jest zdrowy i pozytywny znak. Jeżeli kobieta uwielbia naturalny zapach swojego mężczyzny oznacza to, że szczerze jest z nim związana.

Naprawdę przerażające jak mamy wyprane głowy przez media i popkulturę, wszędzie jesteśmy bombardowani reklamami mówiącymi, że jeżeli nie umyjesz się dzień i nie dopierdolisz antyperspirantu z aluminium to jesteś żulem a po tygodniu łapie Cię dżuma i trąd. Przykre.

Oczywiście sprawa wygląda zgoła inaczej w przypadku ćpunów, ja piszę o naturalnym stanie rzeczy, normalnych zapachach. Po stymulantach pot potrafi niemiłosiernie jebać i to bardzo szybko. Czasami po mocnej przygodzie z dysocjantami jest podobnie, to taki chemiczny zapach z nutami plastiku, antybiotyku i laboratorium. Na odstawce opio też potrafi być nieprzyjemnie, ale jest to raczej związane z noradrenaliną.

@SerioSergio Oczywiście zastosował hiperbolę, ale ma słuszność.
23 grudnia 2024SerioSergio pisze:
Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 511 / 96 / 0
Najlepiej się myc codziennie chociaż raz, ale jak kto nie jest w ciągu 24/7 na krysztalkach to i raz na dwa dni będzie git. Perfumy tez dobrze mieć, zawsze lepiej ładnie pachnieć niż nie
:tabletki:
  • 230 / 33 / 3
Ja mam fajne perfumy, a mi ludzie mówią, że zbyt intensywne. Z reguły nie czuję perfum innych ludzi. Może mam po prostu słaby węch
Но всё, что мне нужно
Это несколько слов
И место для шага вперёд
  • 2884 / 235 / 0
wczorajPsychoDMT pisze:
Codziennie prysznic musi być. Jak nie dba się o higienę psychiczną to chociaż ta fizyczna niech będzie pod kontrolą.
Dokładnie, prysznic wieczorem po pracy to naprawdę zajebista sprawa :) Często spędzam pod nim z 15 minut, a wodę ustawiam gdzieś na 70 stopni, tylko odkręcając gorącą odkręcam też zimną, a z czasem jak skóra się przyzwyczai do wyższej temperatury to przykręcam zimną aż do zera i wychodzę dosłownie czerwony spod prysznica. Ale takie "wygrzanie się" chyba nie jest zbyt zdrowe, raz-dwa razy w tygodniu starczy, reszta to normalny szybki prysznic.
(...) jak Artylerii braknie amunicji albo zasilania to mnie szlag trafi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie

W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.

Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept

Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.

Młodzi Kanadyjczycy na marihuanie

Według najnowszego raportu Health Canada, wskaźnik używania marihuany wśród młodych dorosłych Kanadyjczyków w 2024 r. pozostaje wysoki, przy czym prawie połowa osób w wieku 16–24 lat używała tego narkotyku w ciągu ostatniego roku.