Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 252 / 42 / 3
Ogólnie to jest to związek, który pobudza w stylu kofeinowym, ale nie wchodzi aż tak na serce. Przyznaję, że średnio wiem jak to działa. Z tego co kojarzę działa na receptor adenozynowy A1 podobnie jak kofeina, ale 5-10 razy mocniej na A2. Jeden gościu na youtube przez pomyłkę przyjął tego 200 mg. Cały się trząsł, ale mówił, że puls był w normie. Całkiem ciekawe. Niestety nie umiem w chemię i nie nazwę związku po polsku, jak ktoś wie to piszcie i zmienię tytuł tematu na polski. Dawkowania nie znam.
Z tego co widziałem dosyć łatwo wytworzyć w domu. Zamieszczam link do materiału na youtube o tym związku: https://youtu.be/LbLgcdYta_s?si=byAp6UW6_wuUo-_c
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 2903 / 1581 / 34
No to ja ci powiem dawkowanie to 5 do 20 mg jest maks. I właściwie bardzo długo działa z równą mocą koło 8 h na pewno. Tych analogów kofeiny co na prawdę są mocne , bardzo silnie działają na dopamine i inne neuroprzekaźniki MAO inhibitorów plus mogące działać halucynogennie jest cała masa plus antydepresyjnie. To cudenko tutaj nie ryje pulsu i serca, mocniej na psychikę i krew krążenie wzmacnia ale ma też sporo zalet ochronnych na serce i mózg.
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 536 / 118 / 0
Lubię jego filmy. Interesujący jest o zwłaszcza o chałupniczej syntezie bezwodnika octowego. O ile umiesz obchodzić się z chlorkiem siarki (I).

Ten środek można nazwać po prostu allilowym analogiem kofeiny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Narkobiznes: z Telegrama do paczkomatu

Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Francja stanie się "Meksykiem Europy"? Wartość rynku narkotykowego sięga 5 mld euro

Handel narkotykami stał się częścią francuskiej gospodarki i stanowi niemal część jej PKB. Obroty mogą przekraczać nawet pięć miliardów euro, a proceder ten może być źródłem utrzymania nawet dla 200 tys. osób.

Młody mężczyzna skręcał skręta na ławce pod kamerą monitoringu miejskiego

Operator, który obserwował zachowanie młodego mężczyzny siedzącego na ławce w Parku Garnizonowym widział jak młodzieniec zażywa narkotyki.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.