Leki stosowane w leczeniu zaburzeń psychicznych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 149 / 34 / 0
Chociaż teraz jest znośnie- bo łykasz nasenne zamiast odstawić wszystko i naprawić sobie sen.
Sam się oszukujesz a to nie dobre.
  • 54 / 6 / 0
@PolskiLen No bo ja musze spać. Cierpie na Gad,a moim najwiekszym lękiem jest...że nie zasne. Pojebane to,ale tak juz mam - chora głowa ,wiecie jak jest. Poza tym chyba juz jestem lekomanem - to akurat z domu wyszło. Zawsze była hydroksyzyna na spanie, na ból ketonal itd

Dzwonilem dzis do mojej Pani Doktor ,powiedziałem ze ta pernazinum jest do niczego. A Ona ze jest zmeczona ,mam sam poczytac i wyslac Jej propozycje. Zajebista Babka. Pytanie do Was :
Cos dobrego na spanie ,do zażywania codziennie ??? Oprócz: ketrel,doxepin,chlorprothixen, pernazinum, trazodon, mirtra, mianseryna, tisercin(cwel), olanzepina, trazodone. To wszystko juz przerobiłem. Co zostało jeszcze? Z gory dzieki za podpowiedzi
  • 65 / 7 / 0
SSRI działające na lęk, np escitalopram.
  • 149 / 34 / 0
Imbir też ma właściwości anksjolityczne.
Nie ma skutków ubocznych przez każdego jest dobrze tolerowany plus posiada całą masę innych pozytywnych właściwości.
  • 7 / / 0
@RobertoSS W listopadzie miałeś meferaton, co komplikuje sprawę. Czy Twoja bezradna już, jak czytam, psychiatra, wspominała Ci o Agomelatynie? Jest syntetycznym analogiem melatoniny. W przypadku zaburzeń snu występujących w depresji działa korzystnie, a w badaniach klinicznych wypada pod tym względem lepiej niż wenlafaksyna, sertralina, fluoksetyna i escitalopram.
  • 54 / 6 / 0
Agomelatyna mowisz? Pomoze w tych wybudzeniach czy jak to działa? Moja psychiatra nie jest bezradna ,po prostu wypisuje to o co poproszę 🙃
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.

Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.