Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 46 / 5 / 0
Ja dzisiaj będąc pod wpływem 0,8 g mg buprenorfiny w (postaci tabletek bunondol podjęzykowo) zwapowałem w jednej sesji aptecznego sour disla, a po około 30 minut zacząłem się czuć jak po typowym zatruciu opioidami m.in musiałem się ostro powstrzymywać, żeby nie puścić pawia będąc w sklepie- jeszcze te zapachy sklepowe co dodatkowo podrażniało mój żołądek- do tego potężne nodowanie (dużo sił kosztowało mnie, żeby nie "spawać" i chociaż od dłuższego czasu pozwalam sobie raz w tygodniu na taki miks (wcześniej dochodził jeszcze alkohol w postaci jednego, dwóch piw) to jedyne skutki uboczne jakie miałem to czasami trudność w zachowaniu równowagi, ale szybko z tego stanu się ogarniałem.
Wszystko to trwało około godziny próbowałem załagodzić ten stan pijąc colę co możliwe, że mi to skróciło kryzys i pomogło. W sumie się zdziwiłem, że tak mocno dzisiaj mnie porobiło.
  • 170 / 26 / 0
08 listopada 2024DeWitteEngel pisze:
02 listopada 2024opalonyben pisze:
Ziolo na kaca to akurat w chuj dobry sposob, polecam go rowniez.
Polecam również, szczególnie gdy zapalisz - mi odechciewa się pić.
u mnie to zalezy, jak juz jestem nachlany i najarany to nie mam zadnych ograniczen i wszystko na raz leci
dawka czyni truciznę
  • 11 / / 0
mam pytanko, kolega ma takiego fajka elektronicznego z THC, 98% to ma , ja nie mam już suszu i na ten moment prędko nie bede miał, myślę czy jakbym zrobił topka z melisy i zanurzył w tym olejku, poczekal az wyschnie i spalił w lufce to zadziała ?
  • 170 / 26 / 0
zadziala ale slabiej niz jakbys palil z tego pena, wiec po co to robic?
dawka czyni truciznę
  • 11 / / 0
bo pen się zepsuł i został sam olejek
  • 1429 / 575 / 0
Od 3tyg nie palilem nic w sumie nie ciagnie mnie jakos . Bardzo sporadycznie pojawia sie przelotna chetka - przypuszczam z nudow albo przyzwyczajenia ale szybko ulatuje rowniez . Kompensuje to e-fajkiem przez wplyw mojej obecnej dziewczyny . Jestem troche bardziej aktywny i dynamiczny z tego wzgledu , za to mniej zrelaksowany i beztroski .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 170 / 26 / 0
27 listopada 2024D0natt0 pisze:
bo pen się zepsuł i został sam olejek
a no to mozesz sobie zrobic z tego maczanke jakas i spalic to, powinno zadzialac. Mozesz tez cos upiec albo maslo zrobic
dawka czyni truciznę
  • 11 / / 0
mam opcje kupna nowego daba 95% THC za 250, przynajmniej tak mówi kolega że ma te 95%, opłaca się? na ile to starczy zakładając że będę używać raz na tydzień ? a może zwykły susz wyjdzie opłacalnej?
  • 14 / 5 / 0
Chodzi o dab pen? W dn chodzą po 150/200zl, sporo jest z 8thc lub hhc zamiast 9thc, nie wiadomo czy oryginały, mi przy codziennym paleniu taki 1ml starcza na tydzień. Jest to odpowiednik 5g palenia (przy suszu o mocy 20%THC) więc sam policz czy się opłaca. Według mnie warto spróbować :)
  • 11 / / 0
trochę się boję, nigdy niewiadomo co w środku tego, może jakieś szkodliwe dopełniacze? wezmę grama jakiegoś bruce banner, ciekawe jak działa, dotychczas używałem tylko gelato
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły

Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.

Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej

Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.