W każdym razie wypaliłem tą połowę, odczekałem około 10 minut i zapaliłem jeszcze raz połowę, po około 15-25 minutach od drugiego szkiełka poczułem jak zaczynam mieć ciarki na nogach i rękach, obraz zaczyna mi sie delikatnie robić w slow motion, i relaks oraz wyciszenie bardzo mocne, było po prostu super pod tym względem, jednak nie miałem żadnej smiechawy, humor wiele się nie poprawił, myślałem że będę ledwo chodził, że doznania będą zwyczajnie mocniejsze, jutro też miałem w planach zapalić, została mi ostatnia pełna cała lufka, chciałbym aby efekt był mocniejszy niż dziś i aby euforia oraz inne doznania były bardziej widoczne, więc może zapalić z wodospada ?
Ps. Potem jak powąchałem to już czułem że szkiełko pachnie normalnie jak trawa, ale podczas palenia tego nie czułem
Jeśli to faktycznie Gelato i ma to swoje procenty, to wiadro może Cię zmieść na 2 godziny.
scalono - DB
I jeszcze jedna kwestia czy dam radę caly dym przytrzymać w płucach z butli? bo generalnie jak z lufki wziąłem głębszy buch to myślałem że płuca wypluje
Niby można zrobić wiadro we dwóch, albo bardzo małe nabicie, ale to nie jest "idea" wiadra. Wiadro "powstało" dla palaczy z mega tolerancją, których nic innego nie rusza.
Widziałem bardzo wprawionych "graczy", którzy po wiadrze odpadali na cały wieczór - leżeli jak kłody, albo siedzieli totalnie odcięci od rzeczywistości bez możliwości kontaktu. Sam miałem taką akcję i dochodziłem do siebie 24h. Pamiętam, że to był finał ligi mistrzów, który obejrzałem od początku do końca, a rano sprawdzałem wynik.
01 listopada 2024D0natt0 pisze: A mogę takie wiadro wziąć np. na dwa buchy? czy muszę za jednym razem wszystko wciągnąć? Lub najpierw zrobić wiadro z połowy lufki aby monitorować efekt i potem ewentualnie znów zapalić?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Polka z programu Netfliksa zatrzymana za przemyt narkotyków
27-letnia Olga B., gwiazda 3. edycji reality show Netfliksa pt. „Too Hot to Handle”, została zatrzymana podczas próby przemytu narkotyków.
Prośba do obywateli: Zapytajcie kandydatów o depenalizację marihuany!
Trwa kampania prezydencka – to idealny moment, aby dowiedzieć się, jakie stanowisko kandydaci zajmują w ważnych społecznie kwestiach. Jedną z nich jest depenalizacja marihuany, szczególnie że komisja sejmowa zobowiązała premiera do zajęcia stanowiska w tej sprawie.
Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów
Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.