Wszystko to trwało około godziny próbowałem załagodzić ten stan pijąc colę co możliwe, że mi to skróciło kryzys i pomogło. W sumie się zdziwiłem, że tak mocno dzisiaj mnie porobiło.
08 listopada 2024DeWitteEngel pisze:Polecam również, szczególnie gdy zapalisz - mi odechciewa się pić.02 listopada 2024opalonyben pisze: Ziolo na kaca to akurat w chuj dobry sposob, polecam go rowniez.
27 listopada 2024D0natt0 pisze: bo pen się zepsuł i został sam olejek
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Polka z programu Netfliksa zatrzymana za przemyt narkotyków
27-letnia Olga B., gwiazda 3. edycji reality show Netfliksa pt. „Too Hot to Handle”, została zatrzymana podczas próby przemytu narkotyków.
Prośba do obywateli: Zapytajcie kandydatów o depenalizację marihuany!
Trwa kampania prezydencka – to idealny moment, aby dowiedzieć się, jakie stanowisko kandydaci zajmują w ważnych społecznie kwestiach. Jedną z nich jest depenalizacja marihuany, szczególnie że komisja sejmowa zobowiązała premiera do zajęcia stanowiska w tej sprawie.
Botswana: Nowa strategia gospodarcza – marihuana zamiast diamentów
Botswana, jedno z najstabilniejszych państw Afryki, stawia czoła wyzwaniom związanym z uzależnieniem swojej gospodarki od wydobycia diamentów. Dwoma nowymi filarami tamtejszej gospodarki mają zostać energia słoneczna oraz konopie indyjskie.