Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
32
7%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
21
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
106
23%
Nie wychodząc z domu
160
34%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 464

ODPOWIEDZ
  • 4825 / 810 / 0
Ale mi jest wrecz bosko
Ze nie wlewam hektolitrow alko
Tak to szla cwiara wodki na start czasem
A to kosst duzej paczki thio ktora juz zapewnia zabawe
A skret ? Pij miesiac dzien w dzien pol litra wòdy
Nastepny kiesiac bierz powiedzmy 2 x 16 tabs kody . To i tak spora dawka !
I po czym lepiej będziesz funkcjonował ?
Po😃😆👋
Miesiac na wodzie pol litry to juz ryzyko szpitala
A tutaj spokojnie w domu jak grypę odchorujesz
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4 / / 0
Ile czasu musi upłynąć aby ponownie zażyć kodeine ?Brałęm o 16 , jest 20 i czuje że przestaje działać.
  • 110 / 33 / 0
Zależy od organizmu i oczekiwań. Ja mogę dorzucać kiedy chcę w celu przedłużania fazy, ale większość poleca odczekać te 8h od wrzucenia.
A jak dbamy o tolerkę i portfel, to lepiej wrzucać nie częściej niż raz dziennie.
  • 4 / / 0
Odczekałem do 24 czyli włeaśnie te sugerowane 8h.Zarzuciłem tę samą ilośc co wcześniej i zgrzało mnie zdecydowanie mocniej niż to o 16. Musiałem wziąsć kwetiapine żeby usnąć
  • 175 / 30 / 0
Bądź mną:
Czwartek wieczorem nażryj się kody a w piątek nie wyrób się z normą w pracy bo przez godzinę próbujesz wysrać co zjadłeś na śniadanie
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3426 / 710 / 9
24 września 2024Amunicja pisze:
Spoiler:
Też przy nowym batchu jestem podejrzliwy i zawsze najpierw sprawdzam parametry; rozpuszczalność, faktura, kształt, masa. Nie byłbym zaskoczony gdyby pojawiły się jakieś samoróbki typu fentanyl z wypełniaczem w dawce na tolerkę z Kensington.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 161 / 36 / 0
Co ty pierdolisz, apteczny syf zaprawiony?
Macie jakieś paranoje.
  • 2895 / 237 / 0
A słyszałeś o podróbach z Azji ? Zwłaszcza z Indii ?
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
  • 41 / 10 / 0
@Amunicja W sensie w aptece zamiast morfiny dostajesz fentanyl z Indii?

Bo o tym, że na czarnym rynku latają samodzielnie sprasowane tabletki z nieokreślonym składem, często nawet zapakowane w realistyczny blister, słychać już od długiego czasu, więc to nie powinno nikogo dziwić.
  • 2895 / 237 / 0
@ParchatyKaznodzieja
W tym drugim sensie.
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.

Zapalił skręta na poczekalni Komendy Policji. Skończył w areszcie

Szczycieńscy policjanci zatrzymali mieszkańca Szczytna, który przyszedł do komendy, żeby wyjaśnić wątpliwości związane ze wcześniejszą interwencją z jego udziałem. Czekając na funkcjonariuszy w poczekalni wyciągnął i podpalił skręta, co nie uszło uwadze policjantów.

TikTok: Dlaczego alkohol jest akceptowalny, a marihuana zakazana?

TikTok to jedna z najpopularniejszych platform społecznościowych na świecie, która przyciąga miliony użytkowników każdego dnia. Jednak jej polityka dotycząca treści związanych z marihuaną i alkoholem wywołuje liczne kontrowersje. Platforma całkowicie zakazuje promowania konopi, jednocześnie pozwalając na reklamowanie alkoholu pod określonymi warunkami. To podwójne standardy, które nie tylko irytują branżę konopną, ale także wpływają na postrzeganie tych substancji przez społeczeństwo.