Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
36
8%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
23
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
107
22%
Nie wychodząc z domu
165
35%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 476

ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Ile czasu musi upłynąć aby ponownie zażyć kodeine ?Brałęm o 16 , jest 20 i czuje że przestaje działać.
  • 116 / 34 / 0
Zależy od organizmu i oczekiwań. Ja mogę dorzucać kiedy chcę w celu przedłużania fazy, ale większość poleca odczekać te 8h od wrzucenia.
A jak dbamy o tolerkę i portfel, to lepiej wrzucać nie częściej niż raz dziennie.
  • 4 / / 0
Odczekałem do 24 czyli włeaśnie te sugerowane 8h.Zarzuciłem tę samą ilośc co wcześniej i zgrzało mnie zdecydowanie mocniej niż to o 16. Musiałem wziąsć kwetiapine żeby usnąć
  • 175 / 30 / 0
Bądź mną:
Czwartek wieczorem nażryj się kody a w piątek nie wyrób się z normą w pracy bo przez godzinę próbujesz wysrać co zjadłeś na śniadanie
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3437 / 715 / 9
24 września 2024Amunicja pisze:
Spoiler:
Też przy nowym batchu jestem podejrzliwy i zawsze najpierw sprawdzam parametry; rozpuszczalność, faktura, kształt, masa. Nie byłbym zaskoczony gdyby pojawiły się jakieś samoróbki typu fentanyl z wypełniaczem w dawce na tolerkę z Kensington.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 238 / 49 / 0
Co ty pierdolisz, apteczny syf zaprawiony?
Macie jakieś paranoje.
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 2918 / 242 / 0
A słyszałeś o podróbach z Azji ? Zwłaszcza z Indii ?
Dawny nick: tur3k
  • 41 / 11 / 0
@Amunicja W sensie w aptece zamiast morfiny dostajesz fentanyl z Indii?

Bo o tym, że na czarnym rynku latają samodzielnie sprasowane tabletki z nieokreślonym składem, często nawet zapakowane w realistyczny blister, słychać już od długiego czasu, więc to nie powinno nikogo dziwić.
  • 2918 / 242 / 0
@ParchatyKaznodzieja
W tym drugim sensie.
Dawny nick: tur3k
  • 1265 / 319 / 12
mało coś zostało koderów i w sumie to się nie dziwię…

ostatni raz opio grzałem na długo przed świętami ale wywiało mnie na chwilę w rodzinne rejony i jak to w życiu bywa przechodziłem akurat obok apteki wic pomyślałem se chujtam - jebne może syropik zamiast setuni :patrzy:

pierwsza lepsza apteka, chyba gemini (abstrachując - ciekawe czy gogiel bedzie sobie rościł prawa do nazwy… w sumie to mógłby za te bandyckie ceny), poproszę tjoko a tu ZONGK -26ziko za syrop???!!!! no ni chuja kurwa… to już bezpieczniej dla zdrowia i portfela jechać do wawki i się na cwiare zrzucić %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".