Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Jak uniknąć publicznych noddów i ćpuńskiej dekonspiracji
Pijąc kawę/energetyki
62
13%
Zażywając stymulanty
32
7%
Próbując na siłę trzymać otwarte oczy i prostą postawę
21
5%
Polewając się zimną wodą
5
1%
Sprawiając sobie ból
9
2%
Uprawiając sport
25
5%
Tłumacząc się zmęczeniem/lekami przysypiać na legalu
106
23%
Nie wychodząc z domu
160
34%
Dużo mówiąc
10
2%
Wykonując dużo ruchów i mrugnięć
8
2%
Żując gumę
16
3%
Inne
10
2%

Liczba głosów: 464

ODPOWIEDZ
  • 4825 / 810 / 0
Ale mi jest wrecz bosko
Ze nie wlewam hektolitrow alko
Tak to szla cwiara wodki na start czasem
A to kosst duzej paczki thio ktora juz zapewnia zabawe
A skret ? Pij miesiac dzien w dzien pol litra wòdy
Nastepny kiesiac bierz powiedzmy 2 x 16 tabs kody . To i tak spora dawka !
I po czym lepiej będziesz funkcjonował ?
Po😃😆👋
Miesiac na wodzie pol litry to juz ryzyko szpitala
A tutaj spokojnie w domu jak grypę odchorujesz
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4 / / 0
Ile czasu musi upłynąć aby ponownie zażyć kodeine ?Brałęm o 16 , jest 20 i czuje że przestaje działać.
  • 110 / 33 / 0
Zależy od organizmu i oczekiwań. Ja mogę dorzucać kiedy chcę w celu przedłużania fazy, ale większość poleca odczekać te 8h od wrzucenia.
A jak dbamy o tolerkę i portfel, to lepiej wrzucać nie częściej niż raz dziennie.
  • 4 / / 0
Odczekałem do 24 czyli włeaśnie te sugerowane 8h.Zarzuciłem tę samą ilośc co wcześniej i zgrzało mnie zdecydowanie mocniej niż to o 16. Musiałem wziąsć kwetiapine żeby usnąć
  • 175 / 30 / 0
Bądź mną:
Czwartek wieczorem nażryj się kody a w piątek nie wyrób się z normą w pracy bo przez godzinę próbujesz wysrać co zjadłeś na śniadanie
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3426 / 710 / 9
24 września 2024Amunicja pisze:
Spoiler:
Też przy nowym batchu jestem podejrzliwy i zawsze najpierw sprawdzam parametry; rozpuszczalność, faktura, kształt, masa. Nie byłbym zaskoczony gdyby pojawiły się jakieś samoróbki typu fentanyl z wypełniaczem w dawce na tolerkę z Kensington.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 161 / 36 / 0
Co ty pierdolisz, apteczny syf zaprawiony?
Macie jakieś paranoje.
  • 2895 / 237 / 0
A słyszałeś o podróbach z Azji ? Zwłaszcza z Indii ?
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
  • 41 / 10 / 0
@Amunicja W sensie w aptece zamiast morfiny dostajesz fentanyl z Indii?

Bo o tym, że na czarnym rynku latają samodzielnie sprasowane tabletki z nieokreślonym składem, często nawet zapakowane w realistyczny blister, słychać już od długiego czasu, więc to nie powinno nikogo dziwić.
  • 2895 / 237 / 0
@ParchatyKaznodzieja
W tym drugim sensie.
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie

Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.

Polska prezydencja rozpoczyna prace horyzontalnej grupy ds. Narkotyków w Radzie Unii Europejskiej

Polska objęła przewodnictwo w Horyzontalnej Grupie ds. Narkotyków (HDG) w ramach prezydencji w Radzie Unii Europejskiej na pierwsze półrocze 2025 roku. Przewodniczącym HDG został podinsp. Michał Aleksandrowicz z Centralnego Biura Śledczego Policji, a jego zastępcą dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Działania w ramach prezydencji to efekt wspólnej pracy Centralnego Biura Śledczego Policji oraz Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom.

Gryzonie wyjadają narkotyki z komisariatów. Są uzależnione?

Szczury z Houston w Teksasie w USA wyjadają narkotyki z policyjnych magazynów. Gryzonie gustują głównie w zielonym suszu. Sprawą zajęła się miejscowa prokuratura. Policjanci wskazują, że problem istnieje. Twierdzą, że "szczury są uzależnione od narkotyków".