ODPOWIEDZ
  • 4895 / 851 / 0
Haha ja to samo w sumie jak zapomnę chusteczek a to się często zdarza, wtedy muszę strzelać z nocha xd ale nie strzelam w miejscach jak urząd miasta czy sklep xd
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5744 / 1173 / 43
Ja tak nie umiem.
Raz chciałem to się cały umazałem smarkami.
Przywykłem do tego gdy ktoś tak robi.
Ale jest to mega obrzydliwe.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 149 / 34 / 0
Kurwa jak zadowolony jestem z swojej pracy mam prawie swój prywatny kibel z którego korzysta jeszcze 6 osób poza mną a w firmie pracuje ponad 250 ha. mam tam tez umywalkę z ciepłą wodą i dużo papieru który mogę namoczyć i umyć sobie dupę po sraniu, bo jakby ktoś nie wiedział dalej dupę po sraniu się myje a nie wyciera papierem, papier jest to osuszenia, nie urobił bym 8 godzin w pracy z obsraną dupą kiedy w lecie pocę się jak świnia.
  • 5744 / 1173 / 43
Ja pierdole.
Zszokowało mnie to, że nie każdy tak robi.
Ludzie, ohydni jesteście ...
  • 170 / 26 / 0
czyli waszym tokiem myslenia najlepiej po sraniu wyjsc z kabiny i zaczac myc dupe w umywalce gdzie kazdy moze wejsc %-D
dawka czyni truciznę
  • 149 / 34 / 0
Nie kurwa wyobraź sobie, że masz dwie pary drzwi najpierw jest umywalka a później kibel.
Z obsraną dupą wychodzisz przez pierwsze do umywalki bierzesz papier moczysz w wodzie wracasz zamykasz i nad kiblem mokrą ścierką wycierasz sobie odbyt dokładnie.
  • 5744 / 1173 / 43
Od biedy ślina daje rade.
Ja tam mam toaletę razem z umywalką.
  • 1200 / 300 / 12
ja tam się myje od kilku dni w lodowatej wodzie jak jakiś hinduski asceta bo nie mam gazu na chacie ale czuję się po nich zajebiście mimo, że knaga się kurczy jak po dobrej ścierze czuć pozytywny aspekt
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 912 / 163 / 0
29 września 2024PolskiLen pisze:
Kurwa jak zadowolony jestem z swojej pracy mam prawie swój prywatny kibel z którego korzysta jeszcze 6 osób poza mną a w firmie pracuje ponad 250 ha. mam tam tez umywalkę z ciepłą wodą i dużo papieru który mogę namoczyć i umyć sobie dupę po sraniu, bo jakby ktoś nie wiedział dalej dupę po sraniu się myje a nie wyciera papierem, papier jest to osuszenia, nie urobił bym 8 godzin w pracy z obsraną dupą kiedy w lecie pocę się jak świnia.
Ja pierdole. Szorujesz dupę nad umywalką gdzie ludzie myją ręce i może przemywają twarz? Kurwa a żeby cie w pizdu złapali i do mordy nasrali :D
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 5744 / 1173 / 43
Źle go zrozumiałeś.. On tylko nawilża papier wodą.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Diplo wystąpił w telewizji na... kwasie. Sylwester po LSD

Diplo to jeden z najpopularniejszych twórców muzyki elektronicznej. Zna go każdy fan EDM, bywalec Tomorrowlandu czy entuzjasta tripowych rave'ów. Oprócz swojej muzyki Diplo znany jest również z upodobania do środków psychodelicznych. Jeden z jego projektów (obok Major Lazer) nazwał nawet LSD - no, powiedzmy że w hołdzie dla ulubionej używki. Tak naprawdę skrót pochodzi od inicjałów członków grupy: Labrintha, Sii i Diplo. Ale czy na pewno nie ma tam drugiego dna?

Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony

Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.