Spożywam benzodiazepiny ponad 12msc, codziennie.
Trochę spadła informacja do zapamiętania, ale to mało ważne.
Chociaż gdy przeczytam zdanie, lub coś obejrzę to zapominam po godzinie, chyba że mnie coś zszokuje to zapamiętuję.
I dobrze bo mnóstwo bzdur przekazywanych przez media, czy oglądanych na mieście, całkowicie nie interesuje mnie, żeby to zapamiętywać.
Twarze rozpoznaję i mam pamięć z tych wcześniejszych zdarzeń, które się odbiły jakimś wrażeniem etc.
Przecież nie muszę zapamiętywać każdej sekundy, co się dzieje w dzień.
Po chuj mi to?
Idę, przypierdolić dawkę benzo w roztworze. Te skurwysynstwo ciągnie mentalnie. Mogę się benzo suplementówac dożywotnio, wyjebane we wskazania, że tak sie nie powinno!
Rodzić też się nie powinieneś, chociaż żyjesz, dla mnie bez powodu. Dlatego łatwo se odpowiadam, nie jestem do niczego przymuszany, z benzo jestem zgrany.
Jeśli nie dostarczę organizmowi, po uplynieciu dwóch dni.
To mi się kurwa grzeje głową, jakbym miał gorączkę. Jestem wtedy zbulwersowany i wkurwiony.
Jakbym leciał na adrenalinie czy innym syfie, które działa na ośrodek w mózgu neuro coś tam. NOR, coś takiego.
Ten stan, jest tak irytujący, że muszę go obniżać, bo mi czacha puchnie.
alko tego nie leczy, nie ma takiej mocy uzdrawiania. Dlatego jestem skazany na dożywocie, bo kto kurwa lubi się czuć niezdrowo????
Ja nie bardzo, więc zrobię se tatuaż na czole. BENZO WARIOR.
Kurwa, klony nie działają, jak kiedyś.
Nawet euforyzowały.
Aktualne które zażywam, są bardziej uspokajacę. Tęsknię za euforia, tą czystą beż dragów. Nic z tego, czasu nie cofnę.
Czuję, że za mocno xD
Najmniej ważne, odkapslowuje piwko
I grzeję w piekarniku chlebek z żółtym serem.
Doradzę, nie warto się wpierdalać w ten nałóg. Niszczy pamięć, to najgorsze.
Ja zostałem gorzej poszkodowany, po 12latach, niechcąco oberwałem w głowę to znaczy dostałem zespołu serotoninowego, wariowałem z 15godzin, nie umiałem wypędzić tego.demona.
Gdy się położyłem, to czułem, że mój umysł resetuje się do zera, wszystko zaciera.
Nieważne, minęło kilka lat, zaczynam się przyzwyczajać do nowej odsłony.
Próbowałem to odstawić, nawet niedawno se zrobiłem przerwę 36h.
Która właśnie przerwałem, ponieważ skonsumowanie aktywuje bodziec do zjedzenia, niczym Apetizer junior.
Akurat przyjąłem teraz dawkę, bo niebawem będę szamał kebaba.
Co najgorsze same benzo jakoś nie szkodzi, gorzej się robi gdy połączę z alkoholem. 3-4piwa i odrazu profil działania zmienia się na zwierzęcy trochę xD
Ale ja wkurwiony, nie wiedziałem które drzwi otworzyć, chociaż był domofon obok.
Była to brama, szarpałem za każde drzwi, nic się nie otwierało.
Ona do.mnie coś po rusku gada, nagle mówi do kogoś przez telefon " cześć mateusz" Chiałem jej wypierdolić liścia, ale była z małym bachorem.
Okrążalem te osiedle i wkońcu wszedłem do ogródka xD
Potem wychodzę i ja widzę, krzyczę do niej; NIE PANIMUAJU NIE PANIMJU.
tak mnie wkurwiła, że musiałem wylogować się z aplikacji i przyjąć setkę oraz browara.
A kolejną typiara w żabce, z pretensjami do mnie że się za dlugo zastanawiam.
Chuj ja to obchodzi. Weszliśmy w kilka słów. Mówię.jej że mam nadmiar czasu
Ona do mnie szanuj czas innych.
W.myslach (pierdół się kasjonerko)
Pojechałem wychlalem wodę 100ml i browara. Poddenerwowanie zeszło.
Potem w pociągu wstrzykiwalem se benzo że strzykawki popijając piwkiem.
Zaraz powtórzę manewr, pozdro.
Szybciej mnie zmoży, chociaż posiadam lek OTC na spanie -Sentino.
Testowałem, lepsze niż melatonina.
Mam tabletkę mst ale to czeka na czas powrotu mesjasza
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Co ćpają polskie nastolatki. "Te rzeczy są na wyciągnięcie ręki, prawie leżą na ulicy"
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu
W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany
Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.
Uczniowie poszli sprzątać wyspę. Znaleźli worki z haszyszem
Niespodzianką zakończyła się dydaktyczna inicjatywa poświęcona ochronie środowiska naturalnego. Uczniowie z włoskiej wyspy Ischia, którzy poszli na akcję sprzątania lasu, znaleźli tam pięć kilogramów ukrytego w workach haszyszu o wartości około 40 tysięcy euro.