Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 19 / 0
Hehe ani mniej ani więcej,tam to już pomału dzika północ się zaczyna,mieszkałem jeszcze wyżej i nie polecam 😎 Norwegia bardziej długa niż szersza jest więc środkowa jest bardziej w centralnej części południowej heheh tak bym to ujął, okolice Hemsedal
  • 56 / 30 / 0
Powiem wam panowie że jak ma padać teraz to za tydz czy 1,5tydz można zrobić kontrolne przejście, w moich rejonach od 20 tego września coś się zaczynało ruszać, póki co ma lać.
  • 4 / 2 / 0
Jeszcze za wcześnie , łódzkie
  • 11 / / 0
Ostatnio od 3 dni u mnie pada. Ile dni czekać żeby wyrosły? Czy już atakować łąki?
  • 919 / 78 / 0
Może niech przestanie padać, chyba, że podczas deszczu lubisz przeczesywać trawy...
  • 2856 / 1573 / 34
We wtorek i środę ma być około 25 stopni plus wilgotność w lesie będzie wysoka wtedy można iść.
zanthoxylum acanthopodium orginalny z dziko rosnących roślin z północnej Sumatry z wysiewu nasion ale przez ptaki nie jakiegoś tam wypalania odrostów czy nasion preparowanych przez ludzi.
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
  • 1 / / 0
W mazowieckim ktoś coś widział?
  • 11 / 19 / 0
13 września 2024mikato74 pisze:
Ostatnio od 3 dni u mnie pada. Ile dni czekać żeby wyrosły? Czy już atakować łąki?
Dobry opad,mroźne nocki,plus w ciągu dnia. Wtedy masz gwarancje
  • 919 / 78 / 0
Do lasu po łyse to chyba nie?
Z ciekawości pytam, nie kręcę afery:P
  • 2881 / 235 / 0
Na łysice to chyba jeszcze za wcześnie, tak pod koniec września jest wysyp, najwięcej w październiku, jak nie ma przymrozków to nawet do końca listopada można zbierać (ale to już końcówka jest).
(...) jak Artylerii braknie amunicji albo zasilania to mnie szlag trafi.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.