Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 19 / 0
W Norwegii już pierwsze okazy się pokazują 😎

Przeniesiono do odpowiednego tematu @Vetulani44
  • 1 / 1 / 0
krążą słuchy, że w Polsce też już był pojaw :)

Przeniesiono do odpowiednego tematu @Vetulani44
  • 2571 / 532 / 0
W związku z pojawiającymi się postami dotyczącymi obecnego już roku w wątku z 2023, niewątpliwie wybiła pora by utworzyć tegoroczny temat.
Wspomniane posty będą tu przeniesione. Zachęcam do uczestnictwa w wątku!
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
https://youtu.be/HU5p8b3ozVM
  • 17 / 7 / 0
Jest sucho jak cholera, przydałyby się jakieś udokumentowane przypadki.
  • 11 / / 0
Czy wie ktoś może czy na Warmii i Mazurach występują łysiczki? Jeśli tak to kiedy? Ewentualnie jakby jakiś dobry człowiek chciał podpowiedzieć spota to by było super.
  • 17 / 7 / 0
@mikato74 Czy rosną na warmii i mazurach? Zapewne tak, musisz przejrzeć zeszłoroczne wątki jeśli chcesz się upewnić. Ja tam nie zbierałem.

Naprawdę uważasz że ktoś ci tutaj poda lokalizacje swoich miejscówek? Zastanów się chwilę nad swoim pytaniem.

Jak chcesz coś znaleźć to wsiadaj na rower i znajdź potencjalne miejscówki, może jeszcze ci się uda w tym roku zdążyć, ale po drugiej części twojego posta stwierdzam że tobie raczej nie będzie dane znaleźć nigdy.
  • 11 / 19 / 0
U mnie już coraz lepiej 😎 I drugie tyle już zasuszone. Środkowa Norwegia,znajomy z Lofotow potwierdzil że tam już też jest dobrze.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 12 / 2 / 0
Chciałbym wybrać się po raz pierwszy w tym roku. Czytałem już pozostałe wątki jak szukać. Czy możecie podpowiedzieć jak zmaksymalizować szanse? Powinienem już teraz zacząć badać łąki czy jeszcze poczekać?
  • 11 / 19 / 0
Obserwuj pogodę,łyse lubią wilgoć. Opady,temperatura, wilgotność. Wtedy atak🤘
  • 1 / / 0
LordDragon a ta środkowa Norwegia to gdzie mniej więcej? Okolice Bodø 😁
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.