Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
14 lipca 2024Bentonit pisze: Czy to prawda,że obniżenie ph wywaru sprawia, że składniki aktywne zawarte w kratomie są lepiej przyswajane?
Wkurwienia nie odczuwam, za to mam takie wewnętrzne poczucie dyskomfortu i napięcia.
Ja wrzucam sobie prawie codziennie (czasami przerwy kilkudniowe) wieczorami (minimum 17-18 godzina przed nigdy) dawkę 3g, po 2 godzinach 2g, i na końcu 1g, po czym ketrel i spanko. Lecę tak już jakiś czas i nie czuję żadnych skutków ubocznych. Ale tak mnie dzisiaj naszło jak sobie uświadomiłem, że jednak używam codziennie żeby zapytać.
Po jakim czasie i czy w ogóle przy takich dawkach mogą wystąpić objawy odstawienne? Jeżeli tak to jak będę je odczuwał i kiedy? Nad ranem, w nocy? Dawek nie zwiększam i nie zamierzam bo takie działanie na niskich odpowiada mi najbardziej na wieczorny relaks :) Kratom głównie zielony maeng da.
Co do wrzucania na wieczór to musiałem wrzucić estazolam i tak ciężko było zasnąć. Normalnie to wojowalbym do 4 lekko.
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Ekspert komentuje aferę z "ampułeczkami" lekarza. "Dobitny przykład naiwności i indolencji"
Rząd zajmie się projektem ustawy podnoszącej stawki akcyzy m.in. na wyroby tytoniowe
Na wtorkowym (1 października) posiedzeniu rządu ministrowie zajmą się m.in. projektem ustawy okołobudżetowej oraz projektem ustawy podnoszącej stawki akcyzy na papierosy i inne wyroby tytoniowe. Podobnie jak w zeszłym tygodniu, posiedzenie rządu rozpocznie się od raportu w sprawie sytuacji powodziowej.
Przy autostradzie A4 rosły sobie konopie indyjskie
W rejonie autostrady A4 rosły sobie konopie indyjskie. Policjanci z Bochni znaleźli najpierw ścięty krzak, a potem kilka miejsc uprawy.
Oficjalnie: Kamala Harris popiera federalną legalizację marihuany w USA
Kamala Harris oficjalnie ogłosiła poparcie dla federalnej legalizacji marihuany, wyrażając swoje stanowisko podczas podcastu „All the Smoke”.