Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
14 lipca 2024Bentonit pisze: Czy to prawda,że obniżenie ph wywaru sprawia, że składniki aktywne zawarte w kratomie są lepiej przyswajane?
Wkurwienia nie odczuwam, za to mam takie wewnętrzne poczucie dyskomfortu i napięcia.
Ja wrzucam sobie prawie codziennie (czasami przerwy kilkudniowe) wieczorami (minimum 17-18 godzina przed nigdy) dawkę 3g, po 2 godzinach 2g, i na końcu 1g, po czym ketrel i spanko. Lecę tak już jakiś czas i nie czuję żadnych skutków ubocznych. Ale tak mnie dzisiaj naszło jak sobie uświadomiłem, że jednak używam codziennie żeby zapytać.
Po jakim czasie i czy w ogóle przy takich dawkach mogą wystąpić objawy odstawienne? Jeżeli tak to jak będę je odczuwał i kiedy? Nad ranem, w nocy? Dawek nie zwiększam i nie zamierzam bo takie działanie na niskich odpowiada mi najbardziej na wieczorny relaks :) Kratom głównie zielony maeng da.
Co do wrzucania na wieczór to musiałem wrzucić estazolam i tak ciężko było zasnąć. Normalnie to wojowalbym do 4 lekko.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
USA szukają kontrahenta do produkcji setek tysięcy jointów na potrzeby badań naukowych
Władze federalne USA, a konkretnie Narodowy Instytut ds. Nadużywania Narkotyków (NIDA), ogłosiły nowe zapytanie ofertowe, mające na celu znalezienie kontrahenta, który wyprodukuje setki tysięcy standaryzowanych „papierosów z marihuaną”.
Policjant w gangu narkotykowym. To funkcjonariusz z wodzisławskiej komendy
Miał stać na straży prawa, a był przestępcą. Jeden z członków gangu narkotykowego zatrzymanych na Śląsku to policjant wodzisławskiej komendy.
Oficjalnie: Kamala Harris popiera federalną legalizację marihuany w USA
Kamala Harris oficjalnie ogłosiła poparcie dla federalnej legalizacji marihuany, wyrażając swoje stanowisko podczas podcastu „All the Smoke”.