Przeniesiono do działu metylofenidatu. taurinnn
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
02 kwietnia 2020justrelax pisze: Możesz znaleźć na YT własnoręcznie zrobiony sprzęt. Wyciągasz gwint z żarówki, wkładasz rurkę i lekko przypalasz w zasadzie to waporyzujesz podgrzewając żarówkę, wciągasz dym delikatnie przez rurkę. Ogólnie nie warto.
Dokładnie tak ja próbowałem palić
Mam formę cr
Wrzucałem kapsułki do zerówki i grzałem te wypełniacze się zaczęły palić fakt MPH się zwapoeyzowal ( charakterystyczny żółty płyn ), i smak było czuć (paliłem iph podobny,), ale jest krótko i delikatnie i żarówka się nie nadaje do ponownego użycia bo pozostają spalone wypełniacze
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Mediolan: od początku roku koniec z paleniem tytoniu w przestrzeniach publicznych
Władze Mediolanu poinformowały, że od 1 stycznia 2025 roku wejdzie w życie zakaz palenia tytoniu w otwartych przestrzeniach publicznych, także na ulicy. Wyjątkiem będą odizolowane miejsca, w których będzie możliwe zachowanie odległości 10 metrów od innych osób. Zakaz nie dotyczy papierosów elektronicznych.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.