Przeniesiono do działu metylofenidatu. taurinnn
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Astra2959 oraz -(-BPAP) też mam god mode Dirty summer.
02 kwietnia 2020justrelax pisze: Możesz znaleźć na YT własnoręcznie zrobiony sprzęt. Wyciągasz gwint z żarówki, wkładasz rurkę i lekko przypalasz w zasadzie to waporyzujesz podgrzewając żarówkę, wciągasz dym delikatnie przez rurkę. Ogólnie nie warto.
Dokładnie tak ja próbowałem palić
Mam formę cr
Wrzucałem kapsułki do zerówki i grzałem te wypełniacze się zaczęły palić fakt MPH się zwapoeyzowal ( charakterystyczny żółty płyn ), i smak było czuć (paliłem iph podobny,), ale jest krótko i delikatnie i żarówka się nie nadaje do ponownego użycia bo pozostają spalone wypełniacze
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona
Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.