Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 50 / 0
Gdy już benzo i pregaba słabo działa (które swoją drogą nie są takie zdrowe) to chyba pora wytoczyć cięższe działa. Czytałem że właśnie po tesciu/hgh ludzie są bardziej żywi i pewni siebie
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Mogłby ktoś z was proszę polecić mi stronę lub pluga na cypionat 200 w legitnego zródła?
  • 460 / 176 / 1
W tym wątku mogę ci polecić endokrynologa,może ci on przepisać receptę na testosteron którą zrealizujesz w aptece.
Chyba,że mówisz o jakieś mniej legalalnej opcji.W takim wypadku nie mogę ci pomóc.O źródłach jest osobny wątek który zobaczysz po napisaniu 3 czy tam 6 postów i 30 postów.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 2 / / 0
Witajcie
Mógłby mi ktoś napisać jak to jest po odstawieniu testosteronu (8 mies na cyklu), odblok. stany depresyjne, niechęć do życia, brak sensu, brak podstawowych uczuć? Jak długo psychika dochodzi do stanu przed teściem i czy w ogole dochodzi do takiego stanu?
  • 476 / 106 / 0
Miej nadzieję, ze w ogóle odblok będzie możliwy. Lekarz to potwierdza?
  • 2 / / 0
Poziom testosteronu 2 mies po odbloku - 5,57 ng/ml (norma 2,40-8,71).
  • 476 / 106 / 0
Super, dzięki za info
  • 16 / 1 / 0
10 grudnia 2023MagicMagg pisze:
Witajcie
Mógłby mi ktoś napisać jak to jest po odstawieniu testosteronu (8 mies na cyklu), odblok. stany depresyjne, niechęć do życia, brak sensu, brak podstawowych uczuć? Jak długo psychika dochodzi do stanu przed teściem i czy w ogole dochodzi do takiego stanu?
no właśnie kluczem do sukcesu jest tu właściwie przeprowadzony odblok i wtedy żadnych jazd psychicznych nie będzie
wiadomo, że odczujesz trochę gorsze samopoczucie bo na teściu to wiadomo...młody bóg i więcej życia
ewentualnie dorzucić do odbloku coś prodopaminowego bo testo podnosi dopaminę i w sumie między innymi dlatego jest to lepsze samopoczucie
Także l-dopa czy inny noopept :D czy ktokolwiek cokolwiek lubi i ma swoje boostery dopy
  • 75 / 8 / 0
@tomalblade masz jakieś źródło że na odbloku spada nam dopamina? Można tutaj sie domyślać i gdybać ale jak już to jakie dokładnie receptory dopaminergiczne są za to odpowiedzalne?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech

1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?

Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany

Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.

Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka

Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.