Chyba,że mówisz o jakieś mniej legalalnej opcji.W takim wypadku nie mogę ci pomóc.O źródłach jest osobny wątek który zobaczysz po napisaniu 3 czy tam 6 postów i 30 postów.
Mógłby mi ktoś napisać jak to jest po odstawieniu testosteronu (8 mies na cyklu), odblok. stany depresyjne, niechęć do życia, brak sensu, brak podstawowych uczuć? Jak długo psychika dochodzi do stanu przed teściem i czy w ogole dochodzi do takiego stanu?
10 grudnia 2023MagicMagg pisze: Witajcie
Mógłby mi ktoś napisać jak to jest po odstawieniu testosteronu (8 mies na cyklu), odblok. stany depresyjne, niechęć do życia, brak sensu, brak podstawowych uczuć? Jak długo psychika dochodzi do stanu przed teściem i czy w ogole dochodzi do takiego stanu?
wiadomo, że odczujesz trochę gorsze samopoczucie bo na teściu to wiadomo...młody bóg i więcej życia
ewentualnie dorzucić do odbloku coś prodopaminowego bo testo podnosi dopaminę i w sumie między innymi dlatego jest to lepsze samopoczucie
Także l-dopa czy inny noopept :D czy ktokolwiek cokolwiek lubi i ma swoje boostery dopy
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.