Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 425 / 50 / 0
Gdy już benzo i pregaba słabo działa (które swoją drogą nie są takie zdrowe) to chyba pora wytoczyć cięższe działa. Czytałem że właśnie po tesciu/hgh ludzie są bardziej żywi i pewni siebie
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Mogłby ktoś z was proszę polecić mi stronę lub pluga na cypionat 200 w legitnego zródła?
  • 507 / 195 / 1
W tym wątku mogę ci polecić endokrynologa,może ci on przepisać receptę na testosteron którą zrealizujesz w aptece.
Chyba,że mówisz o jakieś mniej legalalnej opcji.W takim wypadku nie mogę ci pomóc.O źródłach jest osobny wątek który zobaczysz po napisaniu 3 czy tam 6 postów i 30 postów.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Witajcie
Mógłby mi ktoś napisać jak to jest po odstawieniu testosteronu (8 mies na cyklu), odblok. stany depresyjne, niechęć do życia, brak sensu, brak podstawowych uczuć? Jak długo psychika dochodzi do stanu przed teściem i czy w ogole dochodzi do takiego stanu?
  • 510 / 110 / 0
Miej nadzieję, ze w ogóle odblok będzie możliwy. Lekarz to potwierdza?
  • 2 / / 0
Poziom testosteronu 2 mies po odbloku - 5,57 ng/ml (norma 2,40-8,71).
  • 510 / 110 / 0
Super, dzięki za info
  • 16 / 1 / 0
10 grudnia 2023MagicMagg pisze:
Witajcie
Mógłby mi ktoś napisać jak to jest po odstawieniu testosteronu (8 mies na cyklu), odblok. stany depresyjne, niechęć do życia, brak sensu, brak podstawowych uczuć? Jak długo psychika dochodzi do stanu przed teściem i czy w ogole dochodzi do takiego stanu?
no właśnie kluczem do sukcesu jest tu właściwie przeprowadzony odblok i wtedy żadnych jazd psychicznych nie będzie
wiadomo, że odczujesz trochę gorsze samopoczucie bo na teściu to wiadomo...młody bóg i więcej życia
ewentualnie dorzucić do odbloku coś prodopaminowego bo testo podnosi dopaminę i w sumie między innymi dlatego jest to lepsze samopoczucie
Także l-dopa czy inny noopept :D czy ktokolwiek cokolwiek lubi i ma swoje boostery dopy
  • 75 / 8 / 0
@tomalblade masz jakieś źródło że na odbloku spada nam dopamina? Można tutaj sie domyślać i gdybać ale jak już to jakie dokładnie receptory dopaminergiczne są za to odpowiedzalne?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.