Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
meta - dopa/norad/serotonina. Wzrost energii, euforia i zwiększona mocno czujność wraz z zmniejszeniem uczucia głodu.
Crack - Blok wychwytu neuro: dopa, norad, i serotonina. Natychmiastowa euforia, zwiększenie energii oraz poprawa nastroju.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
W Polsce chwała bogu, że dilerzy nie mają tego gówna w ofercie i kokaina do najtańszych nie należy (niby można zrobić z amoniakiem ale to jednak nie to samo), ale na zachodzie to jest po prostu tak powszechne i tanie, że aż mnie skręca - boje sie obecnie gdziekolwiek wyjść nawet do sklepu żeby tylko nie spotkać jakiejś kurwy albo dilera w samochodzie bo wiem, że sie nakręcę a jak już znowu sie w to wjebie to będzie mój definitywny koniec.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
04 stycznia 2024provide pisze: @Czoug jakie są ceny tego i co najcześciej dodają jako wypełniacz?
Ja miałem raz ciąg na tym to skończyło sie po jakimś tygodniu na obłędzie, połamanej karcie sim i perswazji w kierunku dilerów. Ciężko określić ile dokładnie hajsu wyjebałem na te ekscesy bo w międzyczasie chodziłem na kurwy i grałem na maszynach ale chyba coś w okolicach £250-300, ostatniego dnia dzwoniłem z 6 razy
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Długotrwałe używanie marihuany może mieć wpływ na zdolności poznawcze
Nowe źródło CBD: kanabidiol znaleziony w brazylijskiej roślinie
Naukowcy odkryli, że kanabidiol (CBD), znany z właściwości zdrowotnych i popularny w produktach konopnych, znajduje się również w powszechnej roślinie z Brazylii.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach
Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.