Więcej informacji: Kokaina w Narkopedii [H]yperreala
meta - dopa/norad/serotonina. Wzrost energii, euforia i zwiększona mocno czujność wraz z zmniejszeniem uczucia głodu.
Crack - Blok wychwytu neuro: dopa, norad, i serotonina. Natychmiastowa euforia, zwiększenie energii oraz poprawa nastroju.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
W Polsce chwała bogu, że dilerzy nie mają tego gówna w ofercie i kokaina do najtańszych nie należy (niby można zrobić z amoniakiem ale to jednak nie to samo), ale na zachodzie to jest po prostu tak powszechne i tanie, że aż mnie skręca - boje sie obecnie gdziekolwiek wyjść nawet do sklepu żeby tylko nie spotkać jakiejś kurwy albo dilera w samochodzie bo wiem, że sie nakręcę a jak już znowu sie w to wjebie to będzie mój definitywny koniec.
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
04 stycznia 2024provide pisze: @Czoug jakie są ceny tego i co najcześciej dodają jako wypełniacz?
Ja miałem raz ciąg na tym to skończyło sie po jakimś tygodniu na obłędzie, połamanej karcie sim i perswazji w kierunku dilerów. Ciężko określić ile dokładnie hajsu wyjebałem na te ekscesy bo w międzyczasie chodziłem na kurwy i grałem na maszynach ale chyba coś w okolicach £250-300, ostatniego dnia dzwoniłem z 6 razy
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont
Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii
Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN
FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”