Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
Mix bezsensowny, ale nie zdawaliśmy sobie sprawę, że te STP pizga, tylko jest w tle alkoholu. koks nas otrzeźwił kompletnie. Zero najebania, zero wizuali. Laska biegała jak pojebana i robiła fotki (ehhh turyści), ja jeździłem językiem po znieczulonym podniebieniu i toczyłem z niej bekę, pochodziliśmy (tempem galopnym, ale jeszcze nie bieg) i jak koko zaczęło schodzić i alkohol też nie wrócił nas znietrzeźwić skumaliśmy, że DOM nas pizga.
Ale nie pizgał miło, bo nie wrócił podwyższony nastrój, a sam nieogar, stymulacja i raczej wybrakowane wizuale (w moim przypadku, jej nie pytałem). Spać nie mogłem po zarzuceniu ponad 24h. 100% nie od koko, bo po koko można spać prawie normalnie, a koks to był, bo za 2 dni po zrobieniu reszty torby poszliśmy spać bez płaczu i trudu. Substancja ogólnie do ponownego testu, ale po samym wchodzeniu w moim rankingu DOx raczej nie wejdzie ponad DOPR, a ponad DOC to nawet marsjanki przedkładam.
Dawka: 7,5mg, wizuale po 16h jeszcze wyczuwalne, następnym razem jem 10-15. W DOx lubię chyba tylko mocny upizg. DOPR w ilości 8mg zredefiniowało u mnie pojęcie psychodelika rekreacyjnego.
obie pozbawione 'ja'.
To było umiarkowanie zahaczające o nieprzeciętność."
Najpierw masa, potem kwasa
Nie ma wizuali jak po np. 2C-P (mój faworyt), trip jest subtelny (5mg).
Dobre do GBL i alko. Natomiast po zapaleniu trawy, trip stał się podobny do magicznych grzybków.
Aha, bodyload jest uciążliwy. Zaznaczam, że dzień wcześniej jadłem LSD.
Można to strzelać iv ? W czym rozpuścić ?
Wkurwić się można kiedy to zacznie działać. A iv, to wiadomo.
>>>
Życie to najlepszy narkotyk...
Tak z ciekawości ile dałeś ?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.