19 września 2023Adrian3760 pisze: Żadne suplementy diety nie zwiększa poziomu testosteronu ani całkowitego ani wolnego. To rozdmuchana bańka.
Jedyny suplement diety który zwiększa poziom testosteronu to daa - kwas asparaginowy
W badaniach wykazano że dawka 3000mg zwiększa produkcję testosteronu o 300% ALE tylko u osób u których produkcja endogennego testosteronu jest poniżej normy lub niema jej wcale (odblok po cyklu)
I daa wyrówna testosteron do widełek
Nic więcej
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Działają dlatego że większość społeczeństwa ma ich niedobór a są niezbędne do
-produkcji teścia
-produkcji nasienia
-zbijania prolaktyny (ew. witamina b6 w dawakach 30-50mg/dzień)
-uwrażliwiania receptorów androgenowych
-obniżania SHBG (polecam też bor w dawkach 10mg/dzień)
Większość ziółek, korzeni to faktycznie scam i wyrzucanie pieniędzy, coś tam działają ale po trzech miesiącach suplementacji i podwyższa teścia o jakieś 3%, z kolei DAA to loteria, bo na niektórych działa, a na niektórych jest wręcz niewskazany bo potrafi bardzo podbić prolaktynę, a wtedy zapomnij o płonącym konarze.
19 września 2023deadmau5 pisze:To skąd te badania niektórzy mają i swoje wywody dotyczące jednak wzrostu po suplach? W sieci można spotkać sporo teścio-boosterów. Twierdzisz, że to pic na wodę? Niezbyt się znam, a zgłębiłbym temat.19 września 2023Adrian3760 pisze: Żadne suplementy diety nie zwiększa poziomu testosteronu ani całkowitego ani wolnego. To rozdmuchana bańka.
Jedyny suplement diety który zwiększa poziom testosteronu to daa - kwas asparaginowy
W badaniach wykazano że dawka 3000mg zwiększa produkcję testosteronu o 300% ALE tylko u osób u których produkcja endogennego testosteronu jest poniżej normy lub niema jej wcale (odblok po cyklu)
I daa wyrówna testosteron do widełek
Nic więcej
wiesz, czasami to kwestie tego, jak dany organizm zareaguje na:
- dietę
- ćwiczenia
- czy piepszoną pogodę
- wpływ na to ma nawet poranne "trzepanie" czy "jakieś" zmiany życia ( cyklu snu, porannego wstawania czy zimnego prysznica ), które akurat wpłynęły na ...przyrosty
... i akurat w tym czasie był testowany nowy suplement. Stąd "prawdopodobnie" wyniki...
nie mniej jednak podstawą do "budowania" teścia jest dieta oraz odpowiedni tryb życia ( oparty o brak nałogów, które go zbijają a w szczególności piwo )
co do DAA... moje zdanie jest takie ... działa takie +1 do ćwiczeń
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
natomiast jeśli chodzi o zabawę z "teściem" polecić mogę z pewnością dwie rzeczy, które w mojej ocenie są podstawową-podstawą
1. Badania
2. Odpowiednia osoba, która zajmie się zarówno doborem dawki ( do badań oraz ciała i jego możliwości ) jak i samą "jakością" teścia, o którą trudno ( chyba, że masz dostęp do aptecznego z recepty no to masz w tym segmencie z górki ).
Bo mieć efekty to jedno a nie mieć uboków... to wielkie DRUGIE. pozdrawiam.
19 września 2023deadmau5 pisze: Szczerze? Myślałem nad przyjmowaniem teścia, ale nie wiem, w jaki sposób mógłby mnie wspomóc w codziennym życiu. Zależy mi faktycznie na masie mięśniowej i wiem, że mogłoby to być spoko. Niemniej jednak jeżeli dobrze rozumiem, nie dość, że micha musi być solidna, ćwiczenia dobrze dobrane, to jeszcze teściu podawany w odpowiednich dawkach i pilnowany — mylę się, czy dobrze mówię? (zwłaszcza mowa tutaj o teściu).
1. Robisz odbloki, czyli po każdym okresie na towarze następuje okres zejścia z bomby na którym twoja własna produkcja testosteronu jest mocno ograniczona i masz wszystkie związane z tym negatywne efekty, z depresją, brakiem energii, pewności siebie, spadkiem libido lub całkowitym jego brakiem.
2. Bierzesz teścia do końca życia, i do końca życia jesteś uzależniony od strzykawek i regularnego bicia żeby fukncjonować, jak heroinista wjebany w towar.
Sam odpowiedz sobie na pytanie czy warto.
jaki rodzaj i dawka aptecznego teścia będą najlepsze do podniesienia
pewności siebie, poziomu dopaminy, libido i ogólnej energii i motywacji do życia i działania
zwiększyć masę mięśniową i siłę, a przede wszystkim poprawić nastrój i samopoczucie.
Zdrawiam
2. ogarnij kogoś, kto na nie spojrzy i dobierze Ci odp. dawkę...
3. ... do kogoś, z doświadczeniem, ( w osiągnięciach, i osiągnięciach podopiecznych )
Da się oczywiście kupić w naszym internecie
Pytanie brzmi po co?Na nastrój są mniej inwazyjne rzeczy misiaku...
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Na oczach policjantów sprzedawał narkotyki. Zaskoczony zatrzymaniem
Do transakcji doszło na oczach policjantów. 25-latek przekazał woreczek z narkotykami drugiemu mężczyźnie. Był zaskoczony zatrzymaniem przez funkcjonariuszy z warszawskiej Woli. Usłyszał już zarzuty.
Zwrot o 180 stopni. Polityk koalicji złożył niespodziewaną deklarację ws. marihuany
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany spotkał się z przedstawicielami stowarzyszenia Wolne Konopie. Wiceszef zespołu Ryszard Petru (Polska 2050-TD) powiedział, że jego celem jest wypracowanie akceptowalnych społecznie rozwiązań w tym zakresie. Nowe przepisy oznaczałyby zwrot o 180 stopni w polskim prawie.
Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025
Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.