Środki powodujące przyspieszenie dzielenia się komórek tworzących określone tkanki organizmu. Obejmowane skrótem SAA. Głównie pochodne testosteronu, m.in. metandienon i stanazolol.
ODPOWIEDZ
  • 4041 / 657 / 2117
19 września 2023Adrian3760 pisze:
Żadne suplementy diety nie zwiększa poziomu testosteronu ani całkowitego ani wolnego. To rozdmuchana bańka.
Jedyny suplement diety który zwiększa poziom testosteronu to daa - kwas asparaginowy
W badaniach wykazano że dawka 3000mg zwiększa produkcję testosteronu o 300% ALE tylko u osób u których produkcja endogennego testosteronu jest poniżej normy lub niema jej wcale (odblok po cyklu)

I daa wyrówna testosteron do widełek
Nic więcej
To skąd te badania niektórzy mają i swoje wywody dotyczące jednak wzrostu po suplach? W sieci można spotkać sporo teścio-boosterów. Twierdzisz, że to pic na wodę? Niezbyt się znam, a zgłębiłbym temat.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 151 / 67 / 0
Suplementy działają i są to kolejno: magnez, cynk i witamina D.
Działają dlatego że większość społeczeństwa ma ich niedobór a są niezbędne do
-produkcji teścia
-produkcji nasienia
-zbijania prolaktyny (ew. witamina b6 w dawakach 30-50mg/dzień)
-uwrażliwiania receptorów androgenowych
-obniżania SHBG (polecam też bor w dawkach 10mg/dzień)
Większość ziółek, korzeni to faktycznie scam i wyrzucanie pieniędzy, coś tam działają ale po trzech miesiącach suplementacji i podwyższa teścia o jakieś 3%, z kolei DAA to loteria, bo na niektórych działa, a na niektórych jest wręcz niewskazany bo potrafi bardzo podbić prolaktynę, a wtedy zapomnij o płonącym konarze.
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1827 / 389 / 4
19 września 2023deadmau5 pisze:
19 września 2023Adrian3760 pisze:
Żadne suplementy diety nie zwiększa poziomu testosteronu ani całkowitego ani wolnego. To rozdmuchana bańka.
Jedyny suplement diety który zwiększa poziom testosteronu to daa - kwas asparaginowy
W badaniach wykazano że dawka 3000mg zwiększa produkcję testosteronu o 300% ALE tylko u osób u których produkcja endogennego testosteronu jest poniżej normy lub niema jej wcale (odblok po cyklu)

I daa wyrówna testosteron do widełek
Nic więcej
To skąd te badania niektórzy mają i swoje wywody dotyczące jednak wzrostu po suplach? W sieci można spotkać sporo teścio-boosterów. Twierdzisz, że to pic na wodę? Niezbyt się znam, a zgłębiłbym temat.

wiesz, czasami to kwestie tego, jak dany organizm zareaguje na:
- dietę
- ćwiczenia
- czy piepszoną pogodę
- wpływ na to ma nawet poranne "trzepanie" czy "jakieś" zmiany życia ( cyklu snu, porannego wstawania czy zimnego prysznica ), które akurat wpłynęły na ...przyrosty
... i akurat w tym czasie był testowany nowy suplement. Stąd "prawdopodobnie" wyniki...

nie mniej jednak podstawą do "budowania" teścia jest dieta oraz odpowiedni tryb życia ( oparty o brak nałogów, które go zbijają a w szczególności piwo )

co do DAA... moje zdanie jest takie ... działa takie +1 do ćwiczeń
DXM
  • 4041 / 657 / 2117
Szczerze? Myślałem nad przyjmowaniem teścia, ale nie wiem, w jaki sposób mógłby mnie wspomóc w codziennym życiu. Zależy mi faktycznie na masie mięśniowej i wiem, że mogłoby to być spoko. Niemniej jednak jeżeli dobrze rozumiem, nie dość, że micha musi być solidna, ćwiczenia dobrze dobrane, to jeszcze teściu podawany w odpowiednich dawkach i pilnowany — mylę się, czy dobrze mówię? (zwłaszcza mowa tutaj o teściu).
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1827 / 389 / 4
... polecić na "masę" mogę ze swojego doświadczenia "coś" i to czego się naczytałem/naoglądałem na internetach...

natomiast jeśli chodzi o zabawę z "teściem" polecić mogę z pewnością dwie rzeczy, które w mojej ocenie są podstawową-podstawą

1. Badania
2. Odpowiednia osoba, która zajmie się zarówno doborem dawki ( do badań oraz ciała i jego możliwości ) jak i samą "jakością" teścia, o którą trudno ( chyba, że masz dostęp do aptecznego z recepty no to masz w tym segmencie z górki ).
Bo mieć efekty to jedno a nie mieć uboków... to wielkie DRUGIE. pozdrawiam.
DXM
  • 151 / 67 / 0
19 września 2023deadmau5 pisze:
Szczerze? Myślałem nad przyjmowaniem teścia, ale nie wiem, w jaki sposób mógłby mnie wspomóc w codziennym życiu. Zależy mi faktycznie na masie mięśniowej i wiem, że mogłoby to być spoko. Niemniej jednak jeżeli dobrze rozumiem, nie dość, że micha musi być solidna, ćwiczenia dobrze dobrane, to jeszcze teściu podawany w odpowiednich dawkach i pilnowany — mylę się, czy dobrze mówię? (zwłaszcza mowa tutaj o teściu).
Pytanie czy warto, pamiętaj że teść blokuje i jako jego użytkownik masz dwa scenariusze:
1. Robisz odbloki, czyli po każdym okresie na towarze następuje okres zejścia z bomby na którym twoja własna produkcja testosteronu jest mocno ograniczona i masz wszystkie związane z tym negatywne efekty, z depresją, brakiem energii, pewności siebie, spadkiem libido lub całkowitym jego brakiem.
2. Bierzesz teścia do końca życia, i do końca życia jesteś uzależniony od strzykawek i regularnego bicia żeby fukncjonować, jak heroinista wjebany w towar.

Sam odpowiedz sobie na pytanie czy warto.
Uwaga! Użytkownik Iacobus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 25 / 1 / 0
Witajcie,
jaki rodzaj i dawka aptecznego teścia będą najlepsze do podniesienia
pewności siebie, poziomu dopaminy, libido i ogólnej energii i motywacji do życia i działania
zwiększyć masę mięśniową i siłę, a przede wszystkim poprawić nastrój i samopoczucie.

Zdrawiam
  • 1827 / 389 / 4
1. idź na badania
2. ogarnij kogoś, kto na nie spojrzy i dobierze Ci odp. dawkę...
3. ... do kogoś, z doświadczeniem, ( w osiągnięciach, i osiągnięciach podopiecznych )
DXM
  • 425 / 50 / 0
Dostane od lekarza tescia/hormon wzrostu? Wystarczy mu ze mam depresje, nie interesuje sie babami i majac 23 lata wygladam na 15 czy konieczne sa badania? Da sie to wogole kupic w clearnecie?
Uwaga! Użytkownik Rs3mati nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 449 / 170 / 1
Raczej badania musisz mieć,że teść leży.To nie stany,że od tak na humor zły cypionat.O HGH na depre nie slyszałem xD
Da się oczywiście kupić w naszym internecie
Pytanie brzmi po co?Na nastrój są mniej inwazyjne rzeczy misiaku...
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rząd zajmie się projektem ustawy podnoszącej stawki akcyzy m.in. na wyroby tytoniowe

Na wtorkowym (1 października) posiedzeniu rządu ministrowie zajmą się m.in. projektem ustawy okołobudżetowej oraz projektem ustawy podnoszącej stawki akcyzy na papierosy i inne wyroby tytoniowe. Podobnie jak w zeszłym tygodniu, posiedzenie rządu rozpocznie się od raportu w sprawie sytuacji powodziowej.

Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami

Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.

Uczniowie poszli sprzątać wyspę. Znaleźli worki z haszyszem

Niespodzianką zakończyła się dydaktyczna inicjatywa poświęcona ochronie środowiska naturalnego. Uczniowie z włoskiej wyspy Ischia, którzy poszli na akcję sprzątania lasu, znaleźli tam pięć kilogramów ukrytego w workach haszyszu o wartości około 40 tysięcy euro.