Wracajac do tematu, probowalem hydroksazyny co prawda uspokoja ale strasznie robie sie po niej senny w dzien a na to nie mam czasu. Czytalem tutaj ale gubie sie w tych wszystkich nazwach, ogolnie takie leki to dla mnie naprawde nowosc. Wiem ze mam dostep do Xanaxu, relanium, w sumie moge miec co bede chcial tylko nie dokonca wiem co potrzebuje
21 września 2020rooney pisze: Słyszeli o tym? Jakie wasze zdanie na ten temat?
Raz lepiej, raz gorzej. Ogólnie cieszę się, że robi się już chłodniej, bo te upały mnie dobijały i nasilały objawy. Nie wiem czy też tak macie, ale ciężko mi je teraz tolerować. Ostatnio mi cała lewa ręka rano drętwieje. Ale za to palce u rąk już nie. Czasem mam większe kłucie i parzenie w lewej ręce, a potem mija. Pieprzony rollercoaster. Dobrze, że chociaż bóli już nie mam.
Xanax czasem wpadnie jak mam ciężki dzień i pomaga. Czytałem na zagranicznym forum dotyczącym neuropatii, że xan działa, ponieważ spowalnia oun. Dla niektórych może być to mylące, bo najłatwiej powiedzieć: masz nerwicę, to wszystko w twojej głowie dlatego xan działa. Otóż nie. Próbowaliście pregabalinę? Wiadomo, że to nie benzo, ale powinna pomóc w bólach.
W sumie to się trochę powtarzam z tym co pisałem kiedyś, ale jestem ciekaw jak tam u Was? @MasterLysol81234
20 lutego 2023kkkokk pisze: Czy około dwutygodniowe codzienne walenie różnych środków w kinal (głównie ketamina i feta) może powodować suchość oczu? Mam dziwną suchość na jednym oku po założeniu soczewek i mnie piecze (tylko na jednym oku, drugie jest w porządku), a nigdy wcześniej tak nie miałem. Mam mocno widoczne ciemnofioletowe wory pod oczami.
22 maja 2023mazimazi pisze: Witam , szukam czegos co mnie uspokoi, troche wychamuje i przy okazji nie zamuli ( chodzi o stosowanie w dzien nie na noc ) . Jestem obecnie na dosc mocnym cyklu sterydowym tzn duze dawki testosteronu, tren, anapolon -wlasciwie wszystkie sterydy stymulujace agresje . Szykuje sie do zawodow, jako amator oczywiscie, wiec przerwanie cyklu w ogole nie wchodzi w gre ( nie biorac nawet pod uwage tych zawodow - przerwanie tak sobie po takim czasie brania moze spowodowac naprawde duzy balagan w hormonach ).
Wracajac do tematu, probowalem hydroksazyny co prawda uspokoja ale strasznie robie sie po niej senny w dzien a na to nie mam czasu. Czytalem tutaj ale gubie sie w tych wszystkich nazwach, ogolnie takie leki to dla mnie naprawde nowosc. Wiem ze mam dostep do Xanaxu, relanium, w sumie moge miec co bede chcial tylko nie dokonca wiem co potrzebuje
Kwetiapina Ketrel Kwetaplex.
Pozdrawiam!
Luźne rozmowy prowadzimy w knajpach - przeniosłem. - d5
Tak ja piszesz nerwica to wszystko nasila i czasem ciężko odróżnić co jest objawami nerwicy, a co uszkodzenia nerwów.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.