Wracajac do tematu, probowalem hydroksazyny co prawda uspokoja ale strasznie robie sie po niej senny w dzien a na to nie mam czasu. Czytalem tutaj ale gubie sie w tych wszystkich nazwach, ogolnie takie leki to dla mnie naprawde nowosc. Wiem ze mam dostep do Xanaxu, relanium, w sumie moge miec co bede chcial tylko nie dokonca wiem co potrzebuje
21 września 2020rooney pisze: Słyszeli o tym? Jakie wasze zdanie na ten temat?
Raz lepiej, raz gorzej. Ogólnie cieszę się, że robi się już chłodniej, bo te upały mnie dobijały i nasilały objawy. Nie wiem czy też tak macie, ale ciężko mi je teraz tolerować. Ostatnio mi cała lewa ręka rano drętwieje. Ale za to palce u rąk już nie. Czasem mam większe kłucie i parzenie w lewej ręce, a potem mija. Pieprzony rollercoaster. Dobrze, że chociaż bóli już nie mam.
Xanax czasem wpadnie jak mam ciężki dzień i pomaga. Czytałem na zagranicznym forum dotyczącym neuropatii, że xan działa, ponieważ spowalnia oun. Dla niektórych może być to mylące, bo najłatwiej powiedzieć: masz nerwicę, to wszystko w twojej głowie dlatego xan działa. Otóż nie. Próbowaliście pregabalinę? Wiadomo, że to nie benzo, ale powinna pomóc w bólach.
W sumie to się trochę powtarzam z tym co pisałem kiedyś, ale jestem ciekaw jak tam u Was? @MasterLysol81234
20 lutego 2023kkkokk pisze: Czy około dwutygodniowe codzienne walenie różnych środków w kinal (głównie ketamina i feta) może powodować suchość oczu? Mam dziwną suchość na jednym oku po założeniu soczewek i mnie piecze (tylko na jednym oku, drugie jest w porządku), a nigdy wcześniej tak nie miałem. Mam mocno widoczne ciemnofioletowe wory pod oczami.
22 maja 2023mazimazi pisze: Witam , szukam czegos co mnie uspokoi, troche wychamuje i przy okazji nie zamuli ( chodzi o stosowanie w dzien nie na noc ) . Jestem obecnie na dosc mocnym cyklu sterydowym tzn duze dawki testosteronu, tren, anapolon -wlasciwie wszystkie sterydy stymulujace agresje . Szykuje sie do zawodow, jako amator oczywiscie, wiec przerwanie cyklu w ogole nie wchodzi w gre ( nie biorac nawet pod uwage tych zawodow - przerwanie tak sobie po takim czasie brania moze spowodowac naprawde duzy balagan w hormonach ).
Wracajac do tematu, probowalem hydroksazyny co prawda uspokoja ale strasznie robie sie po niej senny w dzien a na to nie mam czasu. Czytalem tutaj ale gubie sie w tych wszystkich nazwach, ogolnie takie leki to dla mnie naprawde nowosc. Wiem ze mam dostep do Xanaxu, relanium, w sumie moge miec co bede chcial tylko nie dokonca wiem co potrzebuje
Kwetiapina Ketrel Kwetaplex.
Pozdrawiam!
Luźne rozmowy prowadzimy w knajpach - przeniosłem. - d5
Tak ja piszesz nerwica to wszystko nasila i czasem ciężko odróżnić co jest objawami nerwicy, a co uszkodzenia nerwów.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
"Zdała sobie sprawę", że to "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Nie żyje dziecko
Właścicielka nowojorskiego żłobka, w którym rok temu dziecko zmarło wskutek zatrucia fentanylem, przyznała się we wtorek do zarzutów posiadania i dystrybuowania narkotyków. Jak mówił prokurator, gdy Grei Mendez rozpoczęła działalność, "zdała sobie sprawę", że to był w rzeczywistości "doskonały sposób na ukrycie biznesu narkotykowego". Wyrok w sprawie kobiety ma zostać ogłoszony 3 marca. Grozi jej dożywocie.
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.
Palił marihuanę w sklepie i wyjadał smakołyki. Ekspedientka zamknęła 38-latka i wezwała policję
Policjanci z białostockiej patrolówki zatrzymali 38-latka, który w sklepie jak gdyby nigdy nic, jadł zabrane z półek produkty spożywcze. Część z nich spakował również do plecaka, nie zważając na obsługę sklepu. Miarka się przebrała, kiedy zapalił lufkę z marihuaną. Wtedy ekspedientka zamknęła go w sklepie i powiadomiła policjantów. Dodatkowo w jego kieszeni mundurowi znaleźli narkotyki. Teraz odpowie za swoje sklepowe poczynania i posiadanie narkotyków.