do tego suplement L-Tryptofan.
Pozdrawiam.
czy ktos z wam ma cos podobnego? czy powinienem sie czegos obawiac? czy to może byc skutek uboczny stosowanie wczesniej wymienionego SSRI ??
ale ma to związek raczej z tym, że kilka razy dziennie kładę się na łóżku i leżę w jedne pozycji dość długo.
raz się nawet zdarzyło, że zasnąłem podpierając na rękach głowę i w takiej pozycji byłem parę godzin.
po przebudzeniu strasznie mi zdrętwiały ręce no ale po paru minutach było dobrze...
na prawdę jest to dla Ciebie aż tak uciążliwe?
dla mnie to normalna 'reakcja organizmu' czy jak to nazwać i nie dopatrywałbym się w tym czegoś poważniejszego...
Czy serotonina wpływa jakoś na układ krwionośny? Zawsze jak wezmę jakiś psychodelik to moje palce u dłoni się aż gorące i napompowane krwią.
Zmieniłem nazwę tematu na bardziej ogólny. | idk
przyklejono. | idk
Powód: !!
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.