Opioidy - tramal w moim przypadku - (diabeł)- Obrzydzenie -
Nie ciągnie mnie do niego, nie biorę jakieś 2 miesiące, nie zamierzam, wystarczy mi że sobie przypomnę jak odstawiałem : Przemoczony materac, łóżko, Lodowate poty, poty jakby ciało krwawiło bez przerwy, ja przykryty pod kołdrą bo mi strasznie zimno, jakbym był w śniegu zakopany nago, tak mi zimno, odkrywam kołdrę a po moim ciele Cieknie woda, pot jak ze strumyka.
A to tylko był przeciwbólowy tramal od 200-500 mg na dobę przez miesiąc codziennie.
Obecnie.. próbuję sobie obrzydzić kolejny raz.. trawę mj.. wkurwia mnie co raz bardziej.
Pozdrawiam
alkohol- tutaj chodzi o zespół odstawienny mocny, wtedy mogę się powstrzymać na jakiś czas, tutaj gra role psychika i muszę sam sobie przełumaczać jak mi się chce najebać, co z tego wyniknie i muszę ciągle sobie kace przypominać wtedy już mi się odechciewa pić.
Wystarczy, że ktoś ciągle będzie Ci do jedzenia/picia/ćpania dosypywał nieświadomki w sporych ilościach, do tego stopnia, że w końcu się wkurwisz i nie będziesz miał ochoty na te prochy bo po pierwsze będą kojarzyły się z nieświadomką (możesz się ugadać z jakimś domownikiem albo z kimś, z kim spędzasz najwięcej czasu i tego czasu nie ograniczać), a po drugie z rozjebanym funkcjonowaniem organizmu (np przed wypełnianiem jakiegoś ważnego papieru na uczelnię ktoś dosypuje Ci do kawy 100mg metylofenidatu albo godzinę przed dorzuca do kanapki LSD, a wiesz, że jak tego nie wypełnisz to będziesz w czarnej dupie). Albo jesteś po strzale morfiny, noddujesz i masz zajebiście, chce Ci się pić, a ktoś Ci do herbaty dosypuje naloksonu i fazę chuj strzela.
Tylko jedna zasada - nie możesz przenosić tego wkurwienia z dragów na osobę, z którą się ugadałeś, żeby Ci tego dosypywała w celu obrzydzenia dragów.
Niestety ta metoda ma jedną wadę - jak sobie obrzydzisz dragi i powiesz tej osobie "dość" to z czasem, np po pół roku układ nagrody znów się upomni o ćpanie i sam do niego wrócisz, tyle że już w pełni świadomie i będziesz pizgał 2-3x tyle, aby odrobić sobie "straty" i wkurwienie (przede wszystkim). Metoda dość niebezpieczna, bo można z takiego efektu z odbicia bardzo łatwo przedawkować.
Tak po krótce działa psychika ćpuna.
" Albo jesteś po strzale morfiny, noddujesz i masz zajebiście, chce Ci się pić, a ktoś Ci do herbaty dosypuje naloksonu i fazę chuj strzela. "
Mysle ze po takim czyms zamiast zbrzydzenia sobie narkotyku bedzie jeszcze wieksze cisnienie na przyjebanie
To znaczy może na jakiś czas, ale gdy wrócą głody to mózg zaserwuje Ci projekcję z najlepszych momentów z daną substancją, przy czym zapewni, że ilość minusów brania wynosi zero lub są one nic nieznaczące xD
Tylko mocne przerobienie mechanizmów daje jakąś szansę na sukces w abstynencji, ale nie daje też gwarancji, że nie przywalisz do końca życia.
I to był ostatni raz. Niby stara miłość nie rdzewieje, a jednak chyba z psychodelikami już się nie przeproszę.
Mój kolega miał narzeczoną, sam latał z tematem itd. Ona była cholernie uzależniona, waliła grube ciągi tymbardziej, że ciągle miała to pod ręką, bo razem mieszkali. Potem robiła jakieś chore jazdy w domu. On napatrzył się na to tyle, że zbrzydło mu to do tego stopnia, że przestał brać z dnia na dzień i jest czysty już któryś rok z rzędu. W międzyczasie ciągle powtarzał, że jak patrzy na nią w takim stanie to odechciewa mu się ćpać i faktycznie przestał.
10 listopada 2024opalonyben pisze: @up
" Albo jesteś po strzale morfiny, noddujesz i masz zajebiście, chce Ci się pić, a ktoś Ci do herbaty dosypuje naloksonu i fazę chuj strzela. "
Mysle ze po takim czyms zamiast zbrzydzenia sobie narkotyku bedzie jeszcze wieksze cisnienie na przyjebanie
Ale fakt faktem - efekt z odbicia w tych moich przykładach będzie zawsze.
Mi to zazwyczaj przechodzi po 1-2 dniach abstynencji od stimsów i alko — nakurwiam wtedy coś innego np opio i benzo a potem znowu znów się budzę i kurwa ogień
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Donald Tusk w ciągu 30 dni musi wypowiedzieć się na temat dekryminalizacji i posiadania
Dziś Komisja do Spraw Petycji Sejmu Rzeczypospolitej Polskiej rozpatrzyła projekt dekryminalizacji posiadania do 15 gramów marihuany oraz uprawy jednej rośliny konopi indyjskich na własny użytek. Debata dotyczyła złagodzenia przepisów ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii i była odpowiedzią na petycje obywatelskie oraz rosnące społeczne poparcie dla liberalizacji prawa w tej kwestii.
28-letnia lekarka zatrzymana. Wystawiała recepty na fentanyl pacjentom, których nie badała
Zatrzymano młodą lekarkę, która miała bez problemu wystawiać recepty między innymi na fentanyl, i to pacjentom, których nawet nie badała. Od 7 listopada niektórych środków nie można już sobie załatwić w receptomacie.
Majordomus premiera Francji skazany na rok więzienia za handel narkotykami
26-letni główny lokaj Matignon, czyli siedziby premiera Francji, oficjalnie przebywa na zwolnieniu lekarskim. W rzeczywistości został aresztowany w czwartkowy wieczór 7 listopada w trakcie handlu kokainą.