PS: PEA z czystego ceremonialnego kakao czy po zjedzeniu dużej dawki DLPA nie jest jakoś odczuwalna, można szamać
Ja brałem na bóle 75mg tramadolu z około 10mg selegiliny i nie umarłem, jednak to dawka, która słabo blokuje MAO-A. Powyżej tej dawki pewnie może się robić niebezpiecznie. Za to miałem problemy już np. biorąc 2.5g tryptofanu na sen, to miałem wtedy CEVy, poty i sny o czarnych dziurach
Biodostepnosc powinna być prima sort.
I czy ktoś mixowal z bieda ketonami w celu podbicia bomby?
Nie znalazłem żadnego śmiałka w necie który zrobił ten miks.
Tak, dlatego ja biorę do 2.5mg z rana podjęzykowo. Dodatkowo dolicz, że trochę ci się rozpuści i połkniesz to walnij sobie 3mg
Fuzja - D5
<proszę o scalenie>
@mondrynarkus337
Dodam, że ja zmiksowałem kiedyś, ale w mniejszej dawce i nie było jakiejś większej różnicy. Za to znajomy miksował moklobemid (MAO-A) no to upadł z pianą w buzi i karetka, zajebista sprawa
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.