PS: PEA z czystego ceremonialnego kakao czy po zjedzeniu dużej dawki DLPA nie jest jakoś odczuwalna, można szamać
Ja brałem na bóle 75mg tramadolu z około 10mg selegiliny i nie umarłem, jednak to dawka, która słabo blokuje MAO-A. Powyżej tej dawki pewnie może się robić niebezpiecznie. Za to miałem problemy już np. biorąc 2.5g tryptofanu na sen, to miałem wtedy CEVy, poty i sny o czarnych dziurach
Biodostepnosc powinna być prima sort.
I czy ktoś mixowal z bieda ketonami w celu podbicia bomby?
Nie znalazłem żadnego śmiałka w necie który zrobił ten miks.
Tak, dlatego ja biorę do 2.5mg z rana podjęzykowo. Dodatkowo dolicz, że trochę ci się rozpuści i połkniesz to walnij sobie 3mg
Fuzja - D5
<proszę o scalenie>
@mondrynarkus337
Dodam, że ja zmiksowałem kiedyś, ale w mniejszej dawce i nie było jakiejś większej różnicy. Za to znajomy miksował moklobemid (MAO-A) no to upadł z pianą w buzi i karetka, zajebista sprawa
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.