Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 1744 / 573 / 0
No i pora na przerwę. Szybko poszło. Przed listopadem nie paliłem prawie rok, zacząłem popalać na początku grudnia po wyjeździe do NL i aktualnie taki zestawik jak na zdjęciu to na 3 dni mi starcza. Muszę sie zatrzymać, kiedyś gram mi starczył na kilka dni, jak na nielegalu w PL paliłem. Chciałbym zeby taki zestaw starczył mi chociaż na tydzień... Moze tydzień palenia i tydzień przerwy? Robi ktoś tak? Daje rade tolerancje troche obniżać?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 833 / 252 / 0
Najlepiej przestać w ogóle na miesiąc czy dwa a potem zacząć od nowa. Nie oszukujmy się. Ani trybu wikendowego ani tygodniowych przerw nie utrzymasz. Nasz typ tak już ma. Samo takie planowanie świadczy o wjebaniu i nie wróży pozytywnych rezultatów.
Rok temu doszło do mnie, że przepalam circa 400-450 euro w miesiąc i nie licząc 3 miesięcznego ciągu w trakcie którego mi się odkleiło i zrobiłem przerwe od wszystkiego, od tej pory pale na spokojnie. Kiedy mi się zachce a rzecz tkwi w tym, że większość czasu mi się nie chce. Pisałem już o tym kiedyś. Fajnie jest jarać od samego rana (przynajmniej jakiś czas) ale nie jest to do niczego potrzebne. Lepiej traktować THC jak normalny narkotyk który bierze się przy okazji a nie codzienną szczyptę magicznej przyprawy dla słodkiego miłego życia, bo wtedy ta magia znika bezpowrotnie.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 605 / 156 / 0
System tydzień palenia i tydzień przerwy raczej nie zadziała. U mnie zawsze po detoksach jak zapaliłem 3-4 dni z rzędu, to kończyło się ciągiem. trawa zmniejsza motywację i takie postanowienie ograniczenia przestaje być istotne.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 58 / 4 / 0
Dokładnie tak jak wyżej pisali system palenia tydzień palenia i tydzień przerwy nie nada się bo kannabinole długo siedzą w organizmie.
  • 4350 / 701 / 2117
Prędzej tydzień palenia, trzy abstynencji. Wtedy miałoby to jakikolwiek sens. Tydzień/tydzień to chyba jedna z najgorszych, która kompletnie się nie sprawdzi.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3 / / 0
Palę marihuanę co 3 miesiące. Nie jest to często, ale od czasu do czasu lubię się zrelaksować i odpocząć przy zapalonym joint. Nie uważam tego za problematyczne, ponieważ potrafię kontrolować swoje użycie i nie pozwala ono na to, by stało się ono uzależnieniem. Palenie marihuany jest dla mnie przyjemnym sposobem na relaks i odprężenie po ciężkim dniu w pracy.
  • 1744 / 573 / 0
No dobra, bo nie chcę aż tak marnować materiału dla ciągłego poczucia niedostatecznego usatysfakcjonowania narkotycznego. Spaliłem co miałem do końca i poczekam dwa tygodnie przed następnymi zakupami w kofiku. Pech, że mam daleko bardzo do smartshopa, żeby się wspomóc w codzienności kratomem albo truflami. No nic, jeszcze zawsze ten DXM można wziąć od biedy raz na miesiąc... Przerwa dobrze zrobi, moze w końcu kupię waporyzator i rzeczywiście 3 gramy mogłyby starczyć na tydzień. Byłoby idealnie. Teraz mógłbym spalić trzy w kilka godzin i czuć za mało.
Jak to mówi Kononowicz: łeeeh.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 156 / 0
Jak mozesz to lepiej odstaw wszystko, bo kiedyś suplementowalem się alkoholem i wyszło jak zwykle: utrata kontroli i ciąg. To są krzyżowe zależności, jak jesteś politoksykomanem.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 1 / / 0
Wie ktoś może dlaczego jak kiedyś paliłem trawę to było zajebiście a teraz całkiem inaczej mnie klepie, pojawia mi się miliard różnorakich myśli a kiedyś tak nie mialem?
Może ktoś też odczuł podobny efekt?
  • 12588 / 2437 / 0
Czy tylko ja mam wrażenie, że podobne pytania pojawiają się średnio co drugą stronę?
Tzn. jak miałeś wcześniej? W ogóle nie myślałeś, czy tylko mniej intensywnie? Ludzie wraz z wiekiem dojrzewają i pojawianie się myśli w głowie to naturalna sprawa.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.