Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Teraz wleciało 2x 500 g baka 2348 Francja z datą do 05.23. Miało być jeszcze 200 g innej firmy, ale idiota Tymek dopiero po wsypaniu tego do butelek z 500-tkami zakumał, że jest to "mak mielony" i w najlepszym wypadku nic nie da, w najgorszym pogorszy działanie... No ale było już za późno. Obie pięćsetki z dodatkiem mielonego (XD) płukałem w 2-litrowych butelkach na dwa razy z ciepłą wodą, którą wzbogaciłem o 1:10 części Mountain Dew i trochę kwasku cytrynowego. W miarę na pusty żołądek wszystko poszło, uprzednio wypiłem trochę soku z grejpfruta. Czuć, że coś tam działa i powoli się rozkręca, ale naprawdę powoli i delikatnie. Podejrzewam że przepłuczką z 2-3 kg mógłbym już porządnie się upierdolić. Jak ktoś ma siano, czas i dobre metody, to bez tolerki taki kilogram powinien być wystarczający z tej serii.
I thought I was someone else, someone good
I thought I was someone else, someone good
Dzisiaj klasycznie 1,25 obecnego baka ale bez odparowania. Kapeczka octu. Wody tylko tafla-point. Szczególnie za drugim razem trzeba mało wlać bo wody jest pełno w nasionach. Nie ma jak surviwalowy piecyk gazowy na kartusze jak trzeba z bunkra zrobić herbatę. Wkład z cebra do sauny też dobrze posłużył za pojemnik do zlania przepłuczki. Stealth przede wszystkim. Ja też chyba przekwasiłem tamtą herbatę. Jakieś rady żeby to dobrze zagęścić? Na pewno emaliowany garnek i nie pełna pizda ogień na kuchence. Boiling point. Wtedy na ściankach mogło być więcej niż 100 C. A jak mieszałem to koda i papaweryna mogły się rozpaść.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną
Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony
Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.