DXM - Wątek ogólny vol. 2 [REGULAMIN w pierwszym poście]
Moderator: Dysocjanty
Przyłączam sie do powyższej prośby
Zwykli, szarzy ludzie, którzy zapierdalają od brzasku do zmierzchu żeby KaczyńskizTuskiem mieli co rozkradać po prostu by tego nie ogarnęli Gdzieś tam na działkach, za płotami ich ogródków są goście, którzy mają nieziemskiego kopa, o jakim nawet nie śnili
"Większość Polaków chce legalizacji marihuany"
- Nieraz w Sejmie i poza nim zdarzało mi się zapalić z politykami dżointa i to nie ja częstowałem. Walczymy o legalność konopi i wygramy. Onet rozmawia z Andrzejem Dołeckim - działaczem społecznym, prezesem społecznej inicjatywy Wolne Konopie walczącej o legalizację marihuany w Polsce.Ćwierć tony marihuany w transporcie ogórków. Zatrzymano dwie osoby
Prawie 250 kg marihuany o czarnorynkowej wartości ponad 10 mln zł odkryli w ładunku ogórków na terenie Mosiny (nieopodal Poznania) funkcjonariusze z KWP w Poznaniu i Szczecinie. Na miejscu zatrzymano dwóch mężczyzn.Czy się nie boimy? oczywiście, że się boimy. Kto by się nie bał. Człowiek to taka istota, która ciągle się boi a mimo tego podejmuje najróżniejsze ryzyka. Inaczej by z domu nie wyszedł, obsrany, że go samochód przejedzie pierwszy napotkany.
Ponadto jak napisał @visitorQ najpierw będzie to badał, sprawdzał. Nikt nie jest nawet tu jakoś skrajnie nieodpowiedzialny
Zwykli, szarzy ludzie, którzy zapierdalają od brzasku do zmierzchu żeby KaczyńskizTuskiem mieli co rozkradać po prostu by tego nie ogarnęli Gdzieś tam na działkach, za płotami ich ogródków są goście, którzy mają nieziemskiego kopa, o jakim nawet nie śnili
Na czacie siedzi 2081 uczestników Wejdź na czata