Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czy się nie boimy? oczywiście, że się boimy. Kto by się nie bał. Człowiek to taka istota, która ciągle się boi a mimo tego podejmuje najróżniejsze ryzyka. Inaczej by z domu nie wyszedł, obsrany, że go samochód przejedzie pierwszy napotkany.
Ponadto jak napisał @visitorQ najpierw będzie to badał, sprawdzał. Nikt nie jest nawet tu jakoś skrajnie nieodpowiedzialny
kitajce wyslali mi chyba witamine C , forse utopilem
Ale jakbys jakims cudem trafil jednak na autentyczny DXM Hbr to daj znac
Co mi jest? Po DXM podobno nie powinno być kaca, jakie leki mogłyby pomóc? (bez recepty)
A i jeszcze jedna sprawa troche z przymrużeniem oka. Jak radzicie sobie z sikaniem podczas dekszenia? Mam ten problem, że od zawsze miałem bardzo szybki metabolizm i w związku z tym szybko czuje parcie na pęcherz, a pełen pęcherz = dyskomfort i fatalne skutki w czasie tripa. A ostatnio jak chciałem wyjść do kibla to myślałem że umre.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.