Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Czy się nie boimy? oczywiście, że się boimy. Kto by się nie bał. Człowiek to taka istota, która ciągle się boi a mimo tego podejmuje najróżniejsze ryzyka. Inaczej by z domu nie wyszedł, obsrany, że go samochód przejedzie pierwszy napotkany.
Ponadto jak napisał @visitorQ najpierw będzie to badał, sprawdzał. Nikt nie jest nawet tu jakoś skrajnie nieodpowiedzialny
kitajce wyslali mi chyba witamine C , forse utopilem
Ale jakbys jakims cudem trafil jednak na autentyczny DXM Hbr to daj znac
Co mi jest? Po DXM podobno nie powinno być kaca, jakie leki mogłyby pomóc? (bez recepty)
A i jeszcze jedna sprawa troche z przymrużeniem oka. Jak radzicie sobie z sikaniem podczas dekszenia? Mam ten problem, że od zawsze miałem bardzo szybki metabolizm i w związku z tym szybko czuje parcie na pęcherz, a pełen pęcherz = dyskomfort i fatalne skutki w czasie tripa. A ostatnio jak chciałem wyjść do kibla to myślałem że umre.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.