Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
czy ma ktos tak ze jakies pol godziny po zazyciu mety zaczyna ssac poliki i wargi? nigdzie nie jestem w stanie znalezc informacji o tym a jestem ciekawe czemu tak sie dzieje. na nastepny dzien mam bardzo podrazniona jame ustna oraz rany i afty przez jakies trzy dni :halu:
  • 63 / 9 / 0
@twojamloda A może dlatego że się stresujesz po zażyciu. Często takie objawy występują przy stresie więc może tu leży problem
  • 43 / 1 / 0
Czy ktoś z was po paleniu meth dostał afty w jamie ustanej? Ostatnio paliłem może 4 buch i zaraz poczułem parę pryszczy na języku ból niesamowity, potem już było gorzej, dostałem grzybicy jamy ustnej plus zapalenie gardła, język biały spuchnięty cały, masakra jakaś, pierwszy raz coś takiego mi się stało. Dodam że byłem po 2 miesiącach przerwy, i nie dzieliłem się lufa.
Uwaga! Użytkownik London273 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Po zażyciu mety za każdym razem wyskakują mi afty, więc myślałam że tak jest i tym razem. Ale tym razem jest to na poliku nie na języku, strasznie boli i cały polik mam spuchnięty. Niestety nie umiem tu wklejać zdjęć, ale opisując jest to wypukłe i jasnożółto - czerwone. Nie znika już 2 dzień. Powinnam skonsultować się z lekarzem? Mieliście tak kiedyś?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Przeszukano klatki i podwórza. Dealujący na Inżynierskiej zatrzymani

Uderzenie w dealerów narkotykowych na Pradze-Północ. W związku z handlem oraz posiadaniem substancji psychoaktywnych policja zatrzymała 7 osób. Wszyscy usłyszeli zarzuty. 32- i 25-latek zostali tymczasowo aresztowani.

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.