Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
czy ma ktos tak ze jakies pol godziny po zazyciu mety zaczyna ssac poliki i wargi? nigdzie nie jestem w stanie znalezc informacji o tym a jestem ciekawe czemu tak sie dzieje. na nastepny dzien mam bardzo podrazniona jame ustna oraz rany i afty przez jakies trzy dni :halu:
  • 63 / 11 / 0
@twojamloda A może dlatego że się stresujesz po zażyciu. Często takie objawy występują przy stresie więc może tu leży problem
  • 43 / 1 / 0
Czy ktoś z was po paleniu meth dostał afty w jamie ustanej? Ostatnio paliłem może 4 buch i zaraz poczułem parę pryszczy na języku ból niesamowity, potem już było gorzej, dostałem grzybicy jamy ustnej plus zapalenie gardła, język biały spuchnięty cały, masakra jakaś, pierwszy raz coś takiego mi się stało. Dodam że byłem po 2 miesiącach przerwy, i nie dzieliłem się lufa.
Uwaga! Użytkownik London273 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Po zażyciu mety za każdym razem wyskakują mi afty, więc myślałam że tak jest i tym razem. Ale tym razem jest to na poliku nie na języku, strasznie boli i cały polik mam spuchnięty. Niestety nie umiem tu wklejać zdjęć, ale opisując jest to wypukłe i jasnożółto - czerwone. Nie znika już 2 dzień. Powinnam skonsultować się z lekarzem? Mieliście tak kiedyś?
ODPOWIEDZ
Newsy
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska

Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.