Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
czy ma ktos tak ze jakies pol godziny po zazyciu mety zaczyna ssac poliki i wargi? nigdzie nie jestem w stanie znalezc informacji o tym a jestem ciekawe czemu tak sie dzieje. na nastepny dzien mam bardzo podrazniona jame ustna oraz rany i afty przez jakies trzy dni :halu:
  • 63 / 9 / 0
@twojamloda A może dlatego że się stresujesz po zażyciu. Często takie objawy występują przy stresie więc może tu leży problem
  • 43 / 1 / 0
Czy ktoś z was po paleniu meth dostał afty w jamie ustanej? Ostatnio paliłem może 4 buch i zaraz poczułem parę pryszczy na języku ból niesamowity, potem już było gorzej, dostałem grzybicy jamy ustnej plus zapalenie gardła, język biały spuchnięty cały, masakra jakaś, pierwszy raz coś takiego mi się stało. Dodam że byłem po 2 miesiącach przerwy, i nie dzieliłem się lufa.
Uwaga! Użytkownik London273 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Po zażyciu mety za każdym razem wyskakują mi afty, więc myślałam że tak jest i tym razem. Ale tym razem jest to na poliku nie na języku, strasznie boli i cały polik mam spuchnięty. Niestety nie umiem tu wklejać zdjęć, ale opisując jest to wypukłe i jasnożółto - czerwone. Nie znika już 2 dzień. Powinnam skonsultować się z lekarzem? Mieliście tak kiedyś?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana

Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.