Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
U mnie ten miks działa znakomicie. :D
Na mnie gorszy wpływ po odstawieniu po dlugim ciagu ma GBL, z powodu silnego dzialania antydepresyjnego.
Odstawka benzo to dla mnie niepokoj/nerwowosc, odstawka GBL to takze dosc dlugo utrzymujaca sie wyrazna depresja (do ktorej mam sklonnosc ogolna, w czym moze tkwic klucz, po czesci), np kilka tygodni.
Zaliczylem ciagi GBL wielomiesieczne, do takich sie odnosze.
Depresje czesciowo zmniejsza mi combo antydepresantow wenlafaksyna + mirtazapina/mianseryna, jednoczesnie w pelni likwidujac lęk, i pomagajac zasnac (tu oczywiscie mirtazapina/mianseryna i niestety to dzialanie jest wyrazne przez pierwszych kilka dni).
Chodzi mi o lek pierwszego rzutu, w takim wypadku.
Najlepszy jest baclofen, ale dwie godziny mijają zanim zaczyna działać.
Nie każdy ma w domu nitroglicerynę w spreju i diazepam domięśniowo.
Miałem taką akcję. Lekarz dał mi 10mg diazepamu domięśniowo. Powiedziałem mu, że to od odstawki klonazepamu.
I jeszcze jedno, ważne pytanie :
Kiedy zaczyna się palpitacja serca, damy radę to przeczekać, zniknie samo ?
Ja po 5 minutach wymięknąłem, i wołałem o nitroglicerynę. Ale wiedziałem co mam zrobić, wiedziałem że mam ten lek w domu. Nie każdy wiedziałby co robić.
Kiedy zaczyna się palpitacja serca, damy radę to przeczekać, zniknie samo ?
Ja po 5 minutach wymięknąłem, i wołałem o nitroglicerynę. Ale wiedziałem co mam zrobić, wiedziałem że mam ten lek w domu. Nie każdy wiedziałby co robić.
Jezu, nieraz czułem grozę, że mogę autentycznie umrzeć przez ten moment na zjebie po gieblu. Że serce nie wytrzyma. Używałem metopropranolu w maksymalnej dawce, a spadało tylko na tyle, by mniej bać się że zdechnę.
Przy czym zawiesić mi paranoję na zwale to ciężkie zadanie, więc nie zdziwię się, jeśli ryzyko utraty życia na suchym delirium było faktem. A znana śmiertelność na delirium tremens po odstawieniu GHB może wynikać właśnie z przeciążenia serca. Ale już nie wnikałem.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
300ml w półtora tygodnia.
Hehe.
Dobrze, że mam obstawę lekową, bo bym chyba wykitował.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN
FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”
Wiadomości Świat Dealer fentanylu dostarczał klientom narkotyk przy pomocy drona
Z aktu oskarżenia wynika, że mieszkaniec Kalifornii używał drona do dostarczania narkotyków swoim klientom, a jeden z nich zmarł po przedawkowaniu fentanylu.
Francja: Minister: narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach
Minister transportu Francji Philippe Tabarot powiedział w piątek, że narkotyki są przyczyną 20 proc. wypadków śmiertelnych na drogach w tym kraju. Dzień wcześniej w wypadku autobusu szkolnego zginęła 15-latka, a wstępne badanie kierowcy na obecność narkotyków dało wynik dodatni.