Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
Nowy opioid, który ma być dostępny u pewnego vendora w przeciągu tygodnia.
Analog buprenorfiny, dawkowanie 10-15mg, wchodzi z opóźnieniem. Działa podobnie, a nawet lepiej niż sorty U-47700 sprzed roku, sedacja, błoga apatia i lekka euforia. Czas działania ~3h. Drugi opio z tej serii BUC-3 działa jeszcze bardziej euforycznie. Coś się rusza na rynku rc-opio )
One pill makes you larger, and one pill makes you small
And the ones that mother gives you, don't do anything at all
Vendor pisał, że to raczej coś w stronę fentanylu, a nie buprenorfiny, na przykład BUC-1 to po prostu Butyr-furanyl-fentanyl. Pytałem azjatów o te BUC-3/8, ale nic na ten temat nie wiedzą, jedni mieli popytać wśród chemików i się odezwać, ale cisza jak dotąd.
Środek (czymkolwiek jest) wydaje się, że ma potencjał, ale imo trzeba go będzie wysłać do EC, może oni coś ustalą.
T:0:00 - (10mg, oral)
T:0:50 - (20mg oral, 10mg snif)
Działanie było ledwo wyczuwalne i dość stabile, delikatnie zwężone źrenice, brak euforii i uczucia zgrznia.
T:5:00 Dochodzi drugi pacjent. Bombki po 20mg, (niby coś się ładuje ale to zdecydowanie za mało)
T:5:40 Bombki 20mg, mało odczuwalne
T:6:10 Bombki 20mg, tu już delikatne połaskotanie
T:6:50 Bombki 20mg + 0,25mg clonazolamu. Tutaj już jakby clonazolam przebił całkowicie działanie BUC-3
T:7:30 Na tyle clon zdołał się przebić, że obydwoje poszliśmy coś zjeść i wypróżnić się (także te dawki nawet nie zatkały odbytu (przepraszam za te wyrażnie ) Kolejna bombka 20mg + 0,25 clonazolamu. Źrenice rozszerzone, praktycznie same działanie clona z jakimś ultra delikatnym BUC w tle.
Kolega wbił gwoździa, ale typowego po benzo.. Ja w między czasie poznałem GG Allina z forum, którego chce pozdrowić. Narko gadka zawsze na propsie )
Wracając do meritum. Dawkowanie oralne tylko i wyłącznie 100mg+, i to wydaje się być zbyt małą dawką. Także nie bójcie się o jakieś mikro dawki, uczuleniówki typu 5,10 mg, ani też nie dorzucajcie. Bo zmarnowaliśmy cały potencjał tej substancji, a trzeba było wziąć te wszystkie bombki na raz wówczas efekt byłby dużo ciekawszy.
Z fizycznych objawów, czuć że siada na serducho (słabo, ale jednak). Kowadło na klacie też się robi delikatne, ale nie ma podjazdu do powiedzmy morfiny i.v. Możliwe, że przy podaniu i.v by ono wystąpiło. Biodostępność p.o jest bardzo mała, przy samym sniffie czuć było jakiś chwilowy wjazd. Choć sam sniff jest okropny, a smak gorzkiego octu to nie to czego oczekujemy...
Reasumując. Każdy kto chce testować BUC-3, niech celuje w wyższe dawki, waga też jest raczej mało potrzebna. Na drugi dzień boli głowa, ale skręta czy czegokolwiek nie ma. Dawki p.o od 100mg wzwyż, ale jak chcecie/boicie się to możecie zrobić to co ja i dojść do tych samych wniosków lub innych (choć moja tolerancja jest w znaczący sposób zbita, niemalże zerowa na opiaty)
scalono \ TiJaz
Tak, poszło na raz pozostałe 600mg buc3 i... nic. Co prawda pamięć trochę dziurawa po klonie, ale moment przyjmowania tej dawki pamiętm, A potem Klonowa dziura, czyli nic nie zadziałało. Może nie można przyjmować tego równocześnie z benzo?
16 września 2017GaLaS pisze: Jak dla mnie buc3 nieaktywny. Łącznie 400mg i nic. Może rzeczywiście opioidy na mnie nie działają. Tak samo kodeina w moim przypadku też była kompletnie nieaktywna. Ehh zaraz się dowale klonazolamem i będzie luz. A już myślałem że poczuje tą opio euforię i ciepło, a tu pozostaje niedosyt i wkurzwienie. Zostało około 600mg następne testy jutro.
scalono \ TiJaz
Tak, poszło na raz pozostałe 600mg buc3 i... nic. Co prawda pamięć trochę dziurawa po klonie, ale moment przyjmowania tej dawki pamiętm, A potem Klonowa dziura, czyli nic nie zadziałało. Może nie można przyjmować tego równocześnie z benzo?
No nie wiem już czy zamawiać... No z opisów nawet autora to śmieszne dawki już powinny dawać efekty, na różowym też chwalą...
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Centrum Krwiodawstwa rozdaje darmową marihuanę w ramach wydarzenia „Bleed for Weed”
W sobotę, 16 listopada 2024 r., mieszkańcy Illinois będą mieli wyjątkową okazję, by nie tylko pomóc innym, oddając krew, ale także odebrać bezpłatny produkt z marihuaną. W ramach inicjatywy „Bleed for Weed”, Centrum Krwiodawstwa Doliny Rock River (RRVBC) i dystrybutor Lyfe Cannabis połączyli siły, aby zwiększyć liczbę dawców krwi, oferując nietypową zachętę – darmową marihuanę. Ta innowacyjna akcja budzi coraz większe zainteresowanie, a także przyciąga uwagę zarówno darczyńców, jak i mediów.
Terapia psylocybiną jako wsparcie w leczeniu jadłowstrętu psychicznego – pierwsze wyniki przełomowe
W przełomowym badaniu naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego (UCSD) przedstawili analizę i szczegóły badania opublikowanego w Nature Medicine, które ukazało wpływ terapii psylocybiną na osoby z jadłowstrętem psychicznym. W nowym artykule przeglądowym opublikowanym w czasopiśmie Psychedelics autorzy pierwotnego badania oferują „szczegółowy wgląd w wyniki, opierając się na danych jakościowych z półustrukturyzowanych wywiadów, szerokich opinii i rozmów z uczestnikami oraz ich subiektywnych interpretacjach wzorców danych.” Ten przegląd ujawnia zarówno obiecujące wyniki, jak i istotne ograniczenia, które mogą kształtować przyszłe podejścia terapeutyczne.
Malediwy: Kanadyjczyk skazany na dożywocie za handel marihuaną
Kanadyjczyk, który na Malediwach miał spędzić wakacje życia, skończył z dożywotnim wyrokiem za handel marihuaną. Wyrok wywołał poruszenie zarówno w Kanadzie, jak i na Malediwach, przypominając światu, jak drastycznie różne są przepisy antynarkotykowe w różnych częściach globu.