Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
- Nieznana mi babka znalazła telefon mojego dilera. Podałem się za jego brata i podjąłem się uczestnictwa w wyścigu szczurów, w którym zapewne uczestniczyło kilkanańscie innych osób. Jak chłop przyjeżdżał na dwa miesiące w roku z Holandii, to całe miasto uderzało do niego, bo miał tak dobry proch (tutaj: 4-CMC; marzec-kwiecień 2016). Biegnąc brukowaną aleją, modernizowaną właśnie i zamieniającej się w asfaltową szosę, mijałem nieużywaną w tych godzinach koparkę. Jej łyżka tańczyła w rytm boogie-woogie.
- Między pierwszym a drugim piętrem mojego czteropiętrowego bloku usłyszałem muzykę - hip-hopowy absolut, przypominający wokalnie ice Cube'a, a muzycznie - Public Enemy, N.W.A. i rapera NAS. Wyglądając przez luksfery, ujrzałem kilka Volkswagenów Golf, obok których zebrała się grupa ludzi, tak jak gdyby był to zlot fanów tych chujowych samochodów. Piętro wyżej nikogo ani niczego już nie było, a muzyka urwała się.
- Po czwartej nocce na speedzie i beta-ketonach, co tej ostatniej uzupełniłem pigułą zawierającą znów speeda, a ponadto 2C-B i MDMA, na wrocławskim Placu Grunwaldzkim słyszałem hordy kibiców, wołających: "Zostaw kibica! Ej, kurwo, zostaw kibica! (...)". Wszystkie te głosy były wyraźnie odczuwalne wewnątrz głowy.
Teraz walę Lwówecką, szóstego Okocima i opalam szkitę. Życie jako nieprzerwana patologia.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
wracając, no na samym piwie i alfa-PVP potrafiłem przez 2 tyg spac kilka godz, ale sie to skonczylo psyyychhhiatrykiem, ale to dzifka alfa byla.....
akurat trafilem na taki spoko materiał stoprocent bawełna, nie kurczy się przy praniu, no że lecę i lecę, gdzies tam jakies mitschubischi tez wjechalo po nim bylem wykonczony ale przetrwalem to se nie spie.... aha i jeszze jedno - uwielbiam ziołło odkąd pamiętam rzecz jasna, chocby nawet szlugi uwielbiam jarać, lubie dym się zaciągać się czuje wtedy jak panicz jego mać hahahaa no i tak jak se kilka dni lecę, to z automatu nie jaram nic, bo zamula i niedobrze od tego, no bo te fajki czy ta dtrawa do tego, no nie, bo to kurwa czasem jest bardziej zajebane syfem niz ta cała zaprawa murarska... kurwa, ja chyba bede mogl pare wartosci tu przekazac i postawic kogos na nogi///// bo co niektorzy tutaj jacys naprawde niedorobieni są, wpierdalają se w głowy jakies benzo, wspomagacze i potem ktoś na ostrej orce to czyta to i moze sie przekrecic od samego czytania, tak działa sugestia, dobra ja lece elo
19 marca 2017mekka pisze: 10 nocy nie spicie, to mi imponuje.
Ciekawe czy po takim maratonie potraficie odróżnić mame od taty,
Propsuję akcję.
Wtedy nie potrafie odróżnić winorośli i świeżo skoszonej przez pogotowie ogrorowe trawy od drzwi do mieszkania przed którymi siedzi gajowy z pękiem 200 sztuk kluczy szukając właściwego a to tylko prenk bo nie ma właściwego bo siedzi przed nie tymi drzwiami trzymając nie ten pęk kluczy a jest 200 takich drzwi i 200 takich pęków każdy po 200 sztuk kluczy i jest dwustu gajowych.
I co teraz?
Też propsuje.
Mi imponuje jak ktoś nie śpi 2 noce
Funkcjonując po nich gorzej jak ja po tych 10
ratuja nerwy ze stali
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Kanapa 71-latki wydzielała dziwny zapach. Policja dokonała odkrycia
Policjanci z Gdańska przeprowadzili przeszukanie w mieszkaniu 71-latki. Po wejściu do środka od razu wyczuli dziwny zapach. Jak się okazało pochodził on z kanapy, a raczej był to zapach tego, co w niej ukryto. Zatrzymano dwie osoby.
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą
W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.