Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 102 / 9 / 0
Kurwa założyłem się z dilerem o 25og fety, który z nas wytrzyma dłużej.

Zasady są takie, że nie można stosować żadnych suplementów diety, tabletek i maści przeciwbólowych, witamin itd.
Spożycie amfetaminy : 2g/24h (trzeba przerobić dwójkę w ciągu 24 godzin)
Nie można "przymykać oczu" na dłużej

Logiczne jest to, że ja wygram.
No nie ma co porównywać, zagorzałego fanatyka ciągów, wieloletniego oporowego walenia w klamę ze zwykłym konsumentem.
I nie piszcie, że jestem wjebany bo nie jestem i nie będę bo mnie to nie dotyczy. :finger:

LICZNIK NOCEK : 7 :hug:

I teraz się pytanie :ile organizm ludzki jest w stanie znieść.. Jak jest ktoś kto przerobił na fecie bez snu+10 dni niech opowie o przeżyciach.
Ja jak nabijałem nocki na fecie to zawsze na 10 upierdalałem się kodą.

I jak są tu na sali lekarze, studenci uczniowie. Proszę się wykazać:
Do jakich zmian odwracalnych, nie odwracalnych i efektów nie pożądanych może dojść w czasie tego czegoś.
  • 761 / 13 / 0
Miłego zjazdu i 3 dniowego snu!

Do nieodwracalnych do uszkodzenie organów wewnętrznych i psychika. Ciekawy jestem czy na serio wytrzymasz 7 dób bez benzo.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 29 / 0
Po 7 dobach bez snu teoretycznie powinieneś już nie żyć. Nawet nie jestem w stanie opisać jak organizm dostanie po piździe na takim ciągu. To co nazywacie amfetaminą to musi być cukier puder, bo już dawno byś dostał psychozy.
  • 81 / 4 / 0
Oficjalny rekord swiata bez snu to ponad 18 dni, idziesz na rekord?
  • 761 / 13 / 0
Ale nie na fecie. A to kolosalna różnica.
Uwaga! Użytkownik nieobgryzampaznokci nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
No na pewno bardziej dostanie organizm po dupie.
Na drugsforum pisali o rekordzie 14 dni na amfetaminie.
  • 102 / 9 / 0
28 stycznia 2017kiper pisze:
Po 7 dobach bez snu teoretycznie powinieneś już nie żyć. Nawet nie jestem w stanie opisać jak organizm dostanie po piździe na takim ciągu. To co nazywacie amfetaminą to musi być cukier puder, bo już dawno byś dostał psychozy.
Jak bedziesz max 200km dalej ode mnie to przywioze to co nazywam i tym jest
O głowę sie martwke bo teraz jest tragedia psychoza już 3ciejnocy sie zaczynało powoli
Tamtego post pisalem 3 godziny tego juznp ponad i wygralem mowilem powiedzial ze nigdy nie zrobi juz tak ja dalej ale ja nie mowie stop i dalej polecam

Postaram się cos tu napisac wieczorem
  • 240 / 45 / 0
Podczas ponad 10-letniego okresu napizgania speeda praktycznie codziennie, mialem wiele takich maratonikow 3-4 nocki bez snu. Uwielbialem przedewszstkim te dzwieki w nocy tak po 50h nie spania. Dzielnica domkow jednorodzinnych, nie bloki gdzie zawsze jakis sasiad idzie sie wysrac czy wylac, w drugim mieszkaniu ktos ostro rucha, a w trzecim dzieciaki graja na playu bo rodzice na nocce- wiec jak to w domkach cisza jak chuj i nagle pies zaczyna szczekac ludzkim glosem. :) Albo z ciszy wylania sie glos i sam juz nie wiesz czy masz go inside glowy czy tez slyszysz dzwieki z innego wymiaru (napewno w najblizszej okolicy nikt nie gada). Miód dla uszu. Bardzo czesto po takich 3-4 nockach bez snu budzilem sie przebrany w łózeczku jak male dziecko po odespaniu 20h i za chuja nie pamietalem zebym sie kładł spac. No ale sam w domu wiec nie ma opcji zeby ktos mi pomogl, czyli gdzies tam w srodku organizm znajdowal jeszcze troche sily i zdrowego rozsadku(pomimo odpału i paranoii speedowej) i ukladalem sie jak bialy czlowiek spac. Wiele razy układalem sie tez gdziebadz w opakowaniu i trza bylo przynajmniej 12h odpoczac. Najdluzszy maraton to 10 nocy kiedy nie kladlem sie spac, jednak nie ma mocnych od 4 nocki organizm musi odpoczac. Wiec wybudzalem sie po 20 min (chyba bo moze byla to i godzina) przy klawiaturze jak bym nic nie spal. Albo wylaczasz sie i spisz z otwartymi oczami, nie ma problemu zebys w tym czasie np. szedl. Gorzej jak prowadzisz auto. W 10 dniu to juz takie parano ze chodzilem po ulicy i rozmawialem z nieznajomymi. W koncu zawinely mnie psy bo ktos musial zadzwonic ze sie dziwnie zachowuje. Nie mialem nic przy sobie wiec postanowieli mnie odwiezc do domu. I tu przypal- na podworku 8 sztuk super skunka (koniec lipca- ladnie wyrosniete szmaty byly).No i zawijka. Kurwa na dolku spalem na tej jebanej twardej trumnie jak w sheratonie i na drugi dzien ze smakiem opierdolilem tą chujową zupe z wkładka (kto byl na dolku ten wie)
...a w pokoju ktos kleknal, z polykiem bedzie final...
  • 68 / 7 / 0
@Rago, a wczoraj w poście innym o fecie, pisałeś, że jesteś na półrocznym ciągu i dzisiaj ostatnie 2/3 g i kończysz :D
potrzebujesz zeberki na priv? gg: 61934102 :nolove:
  • 397 / 32 / 7
28 stycznia 2017Rago pisze:
28 stycznia 2017kiper pisze:
Jak bedziesz max 200km dalej ode mnie to przywioze to co nazywam i tym jest
O głowę sie martwke bo teraz jest tragedia psychoza już 3ciejnocy sie zaczynało powoli
Tamtego post pisalem 3 godziny tego juznp ponad i wygralem mowilem powiedzial ze nigdy nie zrobi juz tak ja dalej ale ja nie mowie stop i dalej polecam

Postaram się cos tu napisac wieczorem
A co do 7 dób bez snu... mój osobosty rekord to 14 dni bez spania, pizgając fetę na podkładzie z mety i mj, dodam ze w ilosciach nie malych... mało to było wtedy jedzenie a wciaż krzyczałem WINCYJ kurwa WeNŻY!

czy moze to glosy krzyczały.
szmeges pisze:
. Bardzo czesto po takich 3-4 nockach bez snu budzilem sie przebrany w łózeczku jak male dziecko po odespaniu 20h i za chuja nie pamietalem zebym sie kładł spac.
Po prostu zmęczenie organizmu, znam to, wycienczony na autopilocie sie przebierasz i padasz po prostu... tez lubie te wszystkie glosy ale czasem potrafią przerazic, przyznaj? :)
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.