Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
a miałeś haluny fajne? ja miałam głównie kinestetyczne i dźwiękowe ale takie nieprzyjemne....
i ten zjazd...
ale może znasz coś innego łatwego do zdobycia i godnego polecenia?
ciekawosc_nuda pisze:już się tym truć nie będę, raz wystarczy.
ale może znasz coś innego łatwego do zdobycia i godnego polecenia?
Dokładnie. Nie bądź leniem i poszukaj. F.
Może jak już proponujesz takie wysokie dawki, to chociaż ostrzeż przed możliwymi skutkami ubocznymi, co?
NIE POLECA SIĘ NIEDOŚWIADCZONEMU PSYCHONAUCIE ROBIĆ TO, CO WYŻEJ OPISANE. - hi ip
debil pisze:Mi powidoki utrzymywały się 3 dni. Zalecam zastanowienie się czy żarcie tego gówna jest rzeczywiście warte trwałego uszkodzenia oczu/mózgu/nerek czy czegokolwiek. Dodatkowo wystąpiło u mnie sztywnienie rąk utrzymujące się 3 dni, co jest tragicze w przypadku jakichkolwiek prac manualnych. Jeszcze raz odradzam i pozdrawiam!
Doświadczenie: LSD-25, meskalina, MDA, MDMA, ketamina, amfetamina, metaamfetamina, kokaina, mieszanki ziołowe, hasz, trawa i alkohole.
Czy tylko ja tego nie muszę robić i same mnie nachodzą?;)
Haluny... hm. Przede wszystkim trzeba w nie uwierzyć, mocno ich chcieć i pozwolić swojej wyobraźni na małe szaleństwo ) W ciemności jest ich najwięcej, ale zazwyczaj w ciemności kryją się te straszne halucynacje, niezbyt miłe dla nas;c
Żeby widzieć haluny, wystarczy po prostu odblokować swój umysł i pracować mocno wyobraźnią.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone
Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.
Używanie marihuany może wiązać się ze zmianami epigenetycznymi
Naukowcy podjęli się próby zbadania związku między zmianami epigenetycznymi u dorosłych osób, którzy palili lub palą marihuanę.
Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy
Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.