Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
UltraViolence pisze:Mam 1g MAM-2201 i 20g fake hashu.
Robić 500mg na te 20 czy dawać cały gram? Dla osoby ze średnią tolerką.
Spokojnie 1/20, mniej nie ma sensu, zwłaszcza przy średniej tolerce. Ja palę 1/14 i dupy nie urywa.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Dodatkowo otrzymałem w gratisie 43g zwykłego podkładu (brudzi ręce, jest bardzo plastyczny w temp. pokojowej) i 0,4 MAM2201 i 0,5g 5F-AKB48 zrobiłem wg. powyższego schematu, myślałem że zbyt mało bd materiału lecz jednak myliłem, podbiło mi faze z poprzedniej jazdy, dodatkowo chwilowe (ok.5-7min) uczucie całkowitego otępienia. To mój pierwszy raz produkcji fake haszu nie wiedziałem że taki kozak mi wyjdzie. Czuje dobrze młody chemik Elo x)
Edit&
na minust daje:
- uczucie że 'serce zaraz wyleci'
- na drugi dzień w mordzie smak ziołowo-fluorowy.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Dania ma szansę na legalizację medycznej marihuany
Rząd Danii ogłosił plany wprowadzenia pilotażowego programu medycznej marihuany na stałe. Program pilotażowy, wprowadzony w 2018 r., pierwotnie miał pomóc ustawodawcom i regulatorom w gromadzeniu danych i innych badań, aby lepiej dostosować się do tworzenia krajowych przepisów i zasad. Od momentu uruchomienia programu wydano ponad 20 000 recept na konopie indyjskie.
Dostawca Ubera poczuł silny zapach i wezwał policję. Zamiast burrito wiózł narkotyki
Policja z New Jersey skonfiskowała ponad uncję suszu konopnego, który kurier Uber Eats znalazł w swoim plecaku. Przesyłka gastronomiczna miała zawierać burrito z ryżem i fasolą, ale dla niepoznaki włożono tam pudełko z zupą. Zapach marihuany był jednak na tyle intensywny, że zaniepokojony kurier zatrzymał się i wezwał policję.
Konopie w jednej grupie z heroiną? Analiza kontrowersyjnej klasyfikacji i działania Wolnych Konopi
Problem klasyfikacji konopi i innych substancji psychoaktywnych w Polsce W Polsce konopie zostały zaklasyfikowane do grupy I-N, czyli tej samej kategorii co heroina, fentanyl czy kokaina. Grupa ta obejmuje substancje o wysokim potencjale uzależniającym, które mogą być stosowane wyłącznie w celach medycznych, naukowych i przemysłowych. Tymczasem liczne badania naukowe wskazują, że konopie nie wykazują wysokiego potencjału uzależniającego porównywalnego do substancji wymienionych w tej grupie.