Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
UltraViolence pisze:Mam 1g MAM-2201 i 20g fake hashu.
Robić 500mg na te 20 czy dawać cały gram? Dla osoby ze średnią tolerką.
Spokojnie 1/20, mniej nie ma sensu, zwłaszcza przy średniej tolerce. Ja palę 1/14 i dupy nie urywa.
Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
Dodatkowo otrzymałem w gratisie 43g zwykłego podkładu (brudzi ręce, jest bardzo plastyczny w temp. pokojowej) i 0,4 MAM2201 i 0,5g 5F-AKB48 zrobiłem wg. powyższego schematu, myślałem że zbyt mało bd materiału lecz jednak myliłem, podbiło mi faze z poprzedniej jazdy, dodatkowo chwilowe (ok.5-7min) uczucie całkowitego otępienia. To mój pierwszy raz produkcji fake haszu nie wiedziałem że taki kozak mi wyjdzie. Czuje dobrze młody chemik Elo x)
Edit&
na minust daje:
- uczucie że 'serce zaraz wyleci'
- na drugi dzień w mordzie smak ziołowo-fluorowy.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Snoop Dogg zapalił jointa z robotem AI wartym 24,000 $
Kiedy legenda hip-hopu, Snoop Dogg, spotyka sztuczną inteligencję, możemy być pewni, że wyniknie z tego coś niezwykłego. Na ostatnim maratonowym streamie „Mafiathon 2” popularnego Twitchowego streamera Kai Cenata doszło do nietypowego zdarzenia – Snopp Dogg postanowił zapalić jointa z robotem AI.
Tragiczny finał andrzejek. Pomieszali alkohol z dopalaczami
Dwóch młodych mężczyzn, którzy zmarli po imprezie andrzejkowej pod Kaliszem, zażywało dopalacze. Prokuratura sprawdza, czy ich koledzy zrobili wszystko, żeby udzielić im pomocy.
Szwedzki parlament zgodził się, by policja skanowała oczy kierowców. AI wykryje narkotyk
Szwedzki parlament przyjął prawo, które pozwoli policjantom na przesiewowe kontrole kierowców pod kątem używania narkotyków. Tak, jak w Polsce alkomatami bada się ludzi, tak w Szwecji policja będzie zaglądać w oczy kierowców przy pomocy aplikacji działającej w oparciu o sztuczną inteligencję.