- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
carnage9 pisze:wolno to laczyc z lekami ssri? prosze o w miare szybka odpowiedz
w każdym razie wg mnie i znajomego EPH bardzo dobrze się miksuje z etkatem, ten drugi daje kopa do działania i ogólnie energię fizyczną, czego w EPH czasami za bardzo brakuje.
bdtoka pisze:Miksował ktoś z 6apb ?
spróbowałem tak: ok 15mg ef + ok 50mg 6apb
nie lubię mocno i lubię spać stąd tyle właśnie spróbowałem na testy
po samym 6apb w ilości ok 50mg rozleniwia mnie, siedzę na kanapie, czuję mrowienie na ciele, taką wewnętrzną leniwą energię
po miksie j.w. załącza się chęć do rozmowy, muzyka już dobrze wchodzi i robi się lekki motor w dupie, wypite przed aplikacją 4 piwa, po aplikacji działania alkoholu zupełnie nie czuć, spanie po 3 godzinach
fajnie to się sprawdzi w klubie lub na dobrej masówce z przewracającym flaki nagłośnieniem
w sobotę w klubie pójdzie taki sam miks j.w. tylko, że w podwójnej ilości ale podzielony na 2 aplikacje ok. 21:00 i później ok 00:00-01:00
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Stał bez spodni, zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę
Do niecodziennej sytuacji doszło na Pradze-Południe. Strażnicy miejscy patrolujący dzielnicę dostrzegli mężczyznę, któremu brakowało dolnej części garderoby. Okazało się, że zamierzał wstrzyknąć sobie heroinę.
Nowe badanie: 60% użytkowników marihuany twierdzi, że dzięki niej pije mniej alkoholu
Czy marihuana może pomóc ograniczyć spożycie alkoholu i zredukować związane z nim szkody zdrowotne? Takie pytanie rodzi się po lekturze wyników nowego badania przeprowadzonego na grupie ponad 23 tysięcy respondentów z Nowej Zelandii. Wyniki wskazują, że 60% osób używających zarówno marihuany, jak i alkoholu przyznaje, że ich spożycie alkoholu spadło po użyciu marihuany. Odkrycie to stawia nowe perspektywy przed polityką zdrowia publicznego, zwłaszcza w kontekście potencjalnej legalizacji marihuany jako narzędzia do ograniczenia szkód zdrowotnych.
Australijscy naukowcy przedstawili wyniki badań. Przyspiesza starzenie, może zwiększać ryzyko raka
Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Addiction Biology" wskazuje, że używanie konopi może prowadzić do uszkodzeń komórek, zwiększając ryzyko powstawania nowotworów złośliwych. Co więcej, genotoksyczne skutki mogą być przekazywane następnym pokoleniom.