- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
carnage9 pisze:wolno to laczyc z lekami ssri? prosze o w miare szybka odpowiedz
w każdym razie wg mnie i znajomego EPH bardzo dobrze się miksuje z etkatem, ten drugi daje kopa do działania i ogólnie energię fizyczną, czego w EPH czasami za bardzo brakuje.
bdtoka pisze:Miksował ktoś z 6apb ?
spróbowałem tak: ok 15mg ef + ok 50mg 6apb
nie lubię mocno i lubię spać stąd tyle właśnie spróbowałem na testy
po samym 6apb w ilości ok 50mg rozleniwia mnie, siedzę na kanapie, czuję mrowienie na ciele, taką wewnętrzną leniwą energię
po miksie j.w. załącza się chęć do rozmowy, muzyka już dobrze wchodzi i robi się lekki motor w dupie, wypite przed aplikacją 4 piwa, po aplikacji działania alkoholu zupełnie nie czuć, spanie po 3 godzinach
fajnie to się sprawdzi w klubie lub na dobrej masówce z przewracającym flaki nagłośnieniem
w sobotę w klubie pójdzie taki sam miks j.w. tylko, że w podwójnej ilości ale podzielony na 2 aplikacje ok. 21:00 i później ok 00:00-01:00
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną
Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
Legalizacja marihuany a młodzież: Spadek użycia w 19 z 21 stanów USA
W ostatnich latach legalizacja marihuany dla dorosłych stała się tematem intensywnych debat społecznych i politycznych, zwłaszcza w Stanach Zjednoczonych. Zwolennicy podkreślają korzyści ekonomiczne oraz możliwość ograniczenia czarnego rynku, podczas gdy przeciwnicy obawiają się negatywnego wpływu na młodzież. Okazuje się jednak, że badania przeprowadzone w USA wyraźnie wskazują na niespodziewany efekt legalizacji – spadek użycia marihuany wśród nastolatków.