Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś próbował? Bo szukam czegoś co się nadaje do pracy tak jak mdpv, czyli nie rozwala źrenic, pomaga się skupić, trochę pobudza. Czy to mi będzie pasować? Jakie dawkowanie?
Szukałem w goglach, ale nic konkretnego nie udało mi się znaleźć, jedyne co, że jest podobne do mdppp, ale o samym dawkowaniu i czasie działania NIC.
Chemman pisze:Jeśli chodzi o pracę, to w tej chwili najlepszym zamiennikiem MDPV jest NEB.
Vendorzy oferują ten związek pod nazwą MPPP, ale
surveilled pisze:MPPP to ten opioid, co zanieczyszczony MPTP powodował Parkinsona, dlatego ten związek proponuję identyfikować jako pMPPP.
MPPP
(RS)-1-(4-methylphenyl)-2-(1-pyrrolidinyl)-1-propanone
toshiro mifune pisze:czy ktoś zatem próbował, testował i powie coś więcej na temat 4′-Methyl-α-pyrrolidinopropiophenone ? znanego też jako:
MPPP
(RS)-1-(4-methylphenyl)-2-(1-pyrrolidinyl)-1-propanone
Typowy speed podnoszący samopoczucie, zwiększający towarzyskość, wzmagający motywację. Działa przez około 3 godziny. Działenie najlepiej porównać do alfy, tylko tyle że jest jakby milszy :-)
Chemman pisze:Działenie najlepiej porównać do alfy, tylko tyle że jest jakby milszy
coś mi podpowiada, że dobrze będzie się komponował z piperazynami. Wystarczyłoby mi tylko, żeby jakaś piperazyna robiła z pMPP to samo co pFPP z mefedronem :diabolic:
Mały tripnote jeszcze dzisiaj będzie do przeczytania.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.